Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Volt már fitymaszűkületed?

Volt már fitymaszűkületed?

Figyelt kérdés
Mi a megoldás? Mütéti? Mennyie kerül a műtét? Hogyan néz ki utána a fityma? Érdemes megcsináltatni? köszönöm
2010. máj. 18. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Volt. Mivel egészségügyi műtét, támogatja a TB. Nekem sehogy nem nézett ki utána, mert úgy, ahogy volt, lemetélték. És érdemes. Egy-két hétig jó szar lesz utána, arra készülj fel, viszont ha meggyógyul, sokkal higiénikusabb, és a szex is jobb.
2010. máj. 18. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
és az egéssz fitymát eltávolítják? vagy pedig csak a szűkült részt?
2010. máj. 18. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Ajánlatos az egészet lekapni mert úgy nem tud visszatérni.
2010. máj. 18. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Mind a két eljárás létezik, nálam az orvos döntötte el, de lehet, hogy te majd választhatsz. Első voltam.
2010. máj. 18. 19:56
 5/8 anonim válasza:
Volt nekem is, de az igazàn jo megoldàs csak a körülmetélés volt.
2010. máj. 19. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem azért jobb lett volna, ha nem metélik körül, hanem megoldják máshogy. Sok módszer van, a szűkület mértékétől függően, hogy azért megmaradjon a bőr, mert nem véletlenül nőtt az oda...

Most a nagyon kiszáradt makk és a ronda heges varrásnyomok miatt szívok, igazából folyton kenegetni kellene, de az se segít semmit.

A makk nem arra van kitalálva, hogy ott legyen védelem nélkül

2010. máj. 20. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Volt,de megoldottam orvos nélkül.Letapadásom is volt,azt gyerekkoromban orvos intézte el.A szűkületemen pedig a papsajtfürdő/öblögetés segített,már 20 évesen(!) Tehát van más megoldás is mint a műtét.Sőt,a kantárom is annyira rövid volt,hogy mikor ment hátra a bőr,bólogatott a makk és rhadtul feszült/fájt.Ezt is egyedül oldottam meg,apró házi műtéttel.

Nem ajánlom a körülmetélést,megvan a fityma szerepe.Xman

2010. máj. 21. 08:52
 8/8 A kérdező kommentje:
úgy tudom hogyha eltávolítják a beszűkült részt akor meg van oldva a dolog. így van szerintetek? muszály összevarrni? köszi a vállaszokat
2010. máj. 26. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!