Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen érzés/hogy néz ki a...

Milyen érzés/hogy néz ki a fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
az mi egyáltalán?:)
2010. máj. 17. 20:19
 1/3 anonim válasza:
A fitymádat nem tudod lehúzni a makkodról mivel a bőr nagyon feszül. Ez a fitymaszűkület.
2010. máj. 17. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
és hogy ha valaha akarsz szexelni, vagy legalábbis ki akarod verni, körül fognak metélni. Engem körülmetéltek fitymaszűkület miatt. Előnyös is, mert nem lesz túrós(bár akkor se ha a rendeset mosod) és továb bírod vele az ágyban. Bár ne csináltasd emg körülmetéltre, ha nem vagy beteg, mert azért ez nem játék.
2010. máj. 17. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja, én is tovább bírom az ágyban, mert a bőrhidak miatt feszül és fáj, emiatt nem is szoktam józanon szexelni. Sajnos a körülmetélés sokaknál nem válik be, a makk nem véletlenül van védve egy bőrdarabbal, nem viccből van az odateremtve.

Most a kérges-foltos makkomat aki meglátja, nem kezd arról beszélni, hogy milyen szép meg "higiénikus" meg praktikus, hanem simán nemibetegnek néz

Szóval a körülmetélést akkor is kerülni kell, ha szűkület van, mert 2010 van és vannak civilizált megoldások, sajnos velem nem ez történt, sok pénzt adnék érte, ha normális péniszem lehetne...

2010. máj. 20. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!