Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valaki találkozott már hasonló...

Valaki találkozott már hasonlóval? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy szombaton voltunk együtt először a barátnőmmel óvszer nélkül (fogamzásgátlód szed). És ma vettem észre, hogy kèt darab kb 3mm átmérőjű pattanás szerű valami lett a fitymámon, kívül, de nem dudorodik, tehàt tapintásra nem olyan mint egy pattanás. A széle vöröses a közepe fehérkés.

A barátnőmnek én vagyok az első kapcsolata, mással szexuális viszonya nem volt.

2017. máj. 15. 22:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve hova érdemes fordulni vele?
2017. máj. 15. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Bőr és nemibeteg gondozó
2017. máj. 15. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert a szűz kislányok tablettát szednek...
2017. máj. 16. 07:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, tablettát szednek :)

Már többször voltunk együtt, régebben gumival, aztán elkezdett fogamzásgátlót szedni, és elhagytuk az előzőt.

2017. máj. 16. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdezed meg, nincs-e neki is valami nőgyógyászati panasza. Simán lehet, hogy nyilvános WC-n, vagy akárhol összeszedett valamit (vagy te, és most jött ki a tünet). Te menj el bőr- és nemibeteg gondozóba vagy urológushoz, a barátnőd pedig nőgyógyászhoz (ha van bármi baja).

20N

2017. máj. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!