Normális dolog az, hogy amikor vizsgálták a hereviszeremet akkor az orvoson kívül 2 nő is ott volt?
Asszisztens szerűek lehettek, és ők is odanéztek vizsgálat közeben. Ez szabályos volt?
18f
De egy olyan valaki aki csak a gépnél van, szerintem ő rá nem tartozik.
De ha megkérdtem volna, hogy menyjenek át egy másik helyisége, mert engem zavar, h ott néznek akkor át kellett volna menniük?
Rosszul tudod, az asszisztens nem izgul a herédre, de folyamatosan írja a gépbe amit az orvos mond.
Ha neki állandoan ki kéne mennie minden páciensnél, akkor kb minek lenne foglalkoztatva ha ugysem tud melozni.
Annyit tudok, hogy a nőgyógyàsznál az orvoson kívűl màs nem lehet a teremben vizsgálat során (kivéve ha vkit megkérsz, h menjen be veled).
Gondolom én, h a férfiaknál is így van. Ha az orvos megvizsgalta a heréd, akkor 1 perc alatt tán nem felejti el amit tapintott, vagy làtott. Úgyhogy jogos a kiakadàsod.
Viszont, ha tanulók lehettek, akkor nekik is tanulniuk kell valahonnan.
Nem, nem tanulók voltak hanem asszisztensek, ez egyik a gépnél volt a másik pedig járkált össze vissza, közbe bámészkodott. De szerintem ilyet nem csinálhattak volna, egy ilyen vizsgálatnál, mert az is más ha pl szemészet lett volna, de így herevizsgálatnál ez fura...
A legidegesítőbb az volt hogy aki a gépnél volt neki háttal kellet volna lennie a vizsgáló ággyal, de ő direkt odafordult, a másikuk pedig járkált, mintha valamiért ment volna, de közbe láttam h mindig odanézett...
Ismétlem, az asszisztens a gépbe irta a bajodat neki ez a munkája, bármilyen hihetetlen! NEM mehet ki, csak mert te nyavalyogsz ilyen miatt.
Vagy tessék elmenni magádokihoz, ha ez zavar!
Egyébként örülj, hogy nem x rezidens ment be és nézi végig, mit csinálnak veled, az kellemetlenebb, hidd csak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!