Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az lenne a gondom, hogy mikor...

Az lenne a gondom, hogy mikor barátnőmmel vagyok és sokat ül az ölemben akkor mikor kiszáll az ölemből fáj a herém, és a hasam, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

#barátnő #ölemben ül
2017. máj. 8. 19:39
 1/6 anonim válasza:
100%
Ilyen nekem is van! Szerintem (lehet hülyeség) de ilyenkor megnyomódik az ondóvezeték és az fájhat. Nekem már egy ideje van ilyenem, semmi nem történt. De ha félsz, hogy valami komolyab baj is lehet, nyugodtan menj el orvoshoz!
2017. máj. 8. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nyomta.
2017. máj. 8. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Vagy nyomta, vagy izgalmi állapotba kerültél (nem feltétlen van szó merevedésről), ezáltal meg megindult az ondó stb termelése és ez belülről feszítette kicsit, ami kisugárzott az alhasra is.
2017. máj. 8. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ennek valószinüleg az lehet oka amit a többiek írta. Vagy nyomódott a heréd, vagy az izgalmi állapot miatt az ondó ki akart jönni. De nem élveztél el emiatt lehet ilyen érzés.

De ha nem marad abba a fájdalom, vagy érzel valami oda nem illő dolgot a herédnél akkor mindenképpen menjél orvoshoz!

Üdv

2017. máj. 9. 11:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
2017. máj. 9. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt szokták vőlegénybetegségnek , vagy kék here szindrómának is nevezni, olyankor alakul ki a fokozott izgalmi állapotba vagy , de nincs ejakuláció. De 1-2 magömlés után elmúlik.
2017. máj. 10. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!