Tényleg nagyon kicsi a 12 centis péniszem?
Szerintem kicsi, tudom, hogy ezen nem tudok változtatni, és elvileg ezzel is ki lehet elégíteni egy nőt. De akkor is nagyon rossz, hogy eltűnik a kezemben, és a 190 centis magasságomhoz képest aránytalanul kicsi.:(
20 éves vagyok, tehát már nem valószínű, hogy nő még:(
A kerületed teljesen átlagos, sőt, kicsit vastagabb is.
Maximum pár pózt mellőznöd kell, de oda se neki!
A méreteden ne aggódj, símán ki fogsz tudni elégíteni egy nőt! Csak ne légy gyorslövetű!
Lehetne nagyobb, de csak a látvány miatt. De ha ügyesen bánsz vele, és kellően vastag, akkor ugyan úgy jó.
Férjemnek is ekkora, vagy talán 1 centivel kisebb. Nem is tudom.
Ettől független ugyan úgy tud durvulni, hogy fáj a méhszájam, és meg kell kérjem h ne dugja be tövig :D
Én nem tudom mi bajod van a farkaddal. A méreted átlagos, de ha nagyobbat szeretnél akkor veszel magadnak egy pénisz pumpát, felpumpálod 20 cm-esre, a tövére teszel egy gumigyűrűt és ott vagy egy méretes szerszámmal. ha éppen nem használod a farkad, pl amikor a buszon ülsz, akkor minek neked hatalmas farok? Vagy amikor pisilsz?
Baromi könnyű segíteni a problémádon.
Nyugi, ez nem kicsi, teljesen átlagos. Ha jól tudod használni nagy örömet fogsz vele okozni annak akit szeretsz. Egy átlagos nő hüvelye máskülönben is kb 8-10 cm. Ne aggódj emiatt! :)
(21/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!