Fitymaszűkület sürgős segítség?
Több éve fennálló fitymaszűkületem van. Sokáig azt hittem, hogy ez így normális (még fiatal vagyok). És nem igazán érdekelt, mert nem éltem nemi életet...
Most próbálom házilag megoldani, és ha nem sikerül, akkor orvos, mert már gondot jelent.
A lényeg, hogy most hátrahúztam, és nem tudtam visszahúzni, mert összegyűrődött a bőr annyira, hogy nem ment vissza. Nagyon megijedtem, mert ugyebár elég érzékeny így és fájt. Aztán végül nehezen sikerült.
Nos, ez nem lehet, hogy fitymafék? Illetve ha szűkület, akkor ha mindennap húzogatom, akkor ez így megoldódhat, és "kisimulhat" a bőr?
Köszönöm.
Ha rövid a fitymaféked,akkor az így néz ki.
Menj el urológushoz,ad neked rá krémet,amivel meleg vízben tágíthatod a fitymád.Szárazon ne próbálkozz nagyon mert berepedhet.
Köszönöm a válaszokat.
Basszus. Ha nem ment volna vissza, mehettem volna orvoshoz.
Amúgy rendesen kétségbe estem, az biztos.
14 éves kortól már egyedül is elmehetsz urológushoz,beutaló nem kell,a legtöbb esetben az orvos férfi,tb kártyát,személyit kell vinni.Menj el urológushoz, lehet írna fel krémet.
A te esetedben az a baj hogy nem lehet azzal játszani hogy a fitymádat nem lehetett visszahúzni,abb9l komoly baj akár metélés is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!