Ez így mennyire lehet probléma óvszerhasználat során?
"Ha valakinek nincsen vagy rövid a fitymája akkor alapból nem zavarhatja a fityma vagy a hossza,nem ha gumit használ.
Tudományoskodsz itt össze-vissza."
Pont ezt írtam én is, ha figyeltetek volna!
TÖBBEK KÖZÖTT ezt IS megemlítettem.
Szövegértelmezés, emberek! Ahelyett, hogy kötözködtök.
Meg azt is megemlítettem, ami vonatkozásban marhaságot hitt a kérdező.
Vagy önigazolni jársz ide, kérdező, és nem valóban kérdezni? Az szabály ellenes, megsúgom.
És kéretik nem általánosítani. Rengeteg más ember van 50% körül.
Lesztek szívesek kifejteni, mi a gond a válaszommal? Az, hogy kérdésedre felvilágosítottalak?
Ugyanis hülyeséget csinálnál, ha nem válaszoltam volna a kérdésedre. (Bár ezek után, a helyes válaszom ellenére is se biztos, hogy nem csinálsz marhaságot.)
Ha meg nem szeretnéd tudni a helyes választ, miért tetted fel a kérdést, kérdező...?
Önigazolásból? Hogy lehurrogd, aki helyes választ ad neked ahelyett, hogy a tévhitedet erősítenék meg??
Tehát summa: a metélteknek is van élvezete gumiban. És mozog a fitymájuk. Akkor akinek hosszú a fitymája, miért volna gond, ha a fityma a makk alatt volna, a gumiban??
Ennyi a lényeg. Ezt válaszoltam, és részleteztem, hol csúsztok el logikailag. A kérdező bizonytalanságát helyreigazítandó. Jóindulattal tettem. Vagy választhatta volna a kérdező, hogy nem tesz fel kérdést a bizonytalanságára.
RÁADÁSUL emellett még vettem fáradtságot orvostól is keresni és idézni számotokra, amely megerősíti a válaszomat.
Erre a kérdező megengedhetetlen hangnemben reagált rám ahelyett, h megköszönte volna, egy másik, szintén alaptalanul beszólogatót követően....
Gondolkozzatok el magatokon, légyszíves!
Nos, látom, a kérdező alaptalan, bunkó, kötözködő, a saját hibáját kivetítő beszólását törölték. Így korrekt.
És még egy érdemi kiegészítésem a fenti hozzászólásaimon felül: logikus módon akinek meg túlérzékeny a makkja, irány a doki, vagy oldja meg, ahogy szeretné.
De logikus módon NEM azt jelenti, hogy "hibás az óvszergyártó / az orvos", hogy fedetlen makkra húzni javasolja a gumit, A LEGTÖBB esetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!