Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez így mennyire lehet probléma...

Ez így mennyire lehet probléma óvszerhasználat során?

Figyelt kérdés
Páromnak izgalmi állapotban annyira megduzzad a makkja, hogy nehéz rá visszahúzni a fitymát, viszont óvszerrel kell védekeznünk. Hogy húzzuk fel? Mehet hátrahúzva a fityma, nem lesz gond? Így nem szakad könnyebben az óvszer? Nagyon aggódom, hogy emiatt nem fogja élvezni. Amúgy se szereti a gumit, de elfogadja, hogy nem szedhetek tablettát, viszont nem szeretném ha emiatt neki rossz lenne, nem tudna elélvezni vagy fájna neki :(

2017. ápr. 19. 08:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"Ha valakinek nincsen vagy rövid a fitymája akkor alapból nem zavarhatja a fityma vagy a hossza,nem ha gumit használ.

Tudományoskodsz itt össze-vissza."

Pont ezt írtam én is, ha figyeltetek volna!

TÖBBEK KÖZÖTT ezt IS megemlítettem.

Szövegértelmezés, emberek! Ahelyett, hogy kötözködtök.

Meg azt is megemlítettem, ami vonatkozásban marhaságot hitt a kérdező.

Vagy önigazolni jársz ide, kérdező, és nem valóban kérdezni? Az szabály ellenes, megsúgom.

És kéretik nem általánosítani. Rengeteg más ember van 50% körül.

Lesztek szívesek kifejteni, mi a gond a válaszommal? Az, hogy kérdésedre felvilágosítottalak?

Ugyanis hülyeséget csinálnál, ha nem válaszoltam volna a kérdésedre. (Bár ezek után, a helyes válaszom ellenére is se biztos, hogy nem csinálsz marhaságot.)

Ha meg nem szeretnéd tudni a helyes választ, miért tetted fel a kérdést, kérdező...?

Önigazolásból? Hogy lehurrogd, aki helyes választ ad neked ahelyett, hogy a tévhitedet erősítenék meg??

2017. ápr. 20. 22:22
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Tehát summa: a metélteknek is van élvezete gumiban. És mozog a fitymájuk. Akkor akinek hosszú a fitymája, miért volna gond, ha a fityma a makk alatt volna, a gumiban??

Ennyi a lényeg. Ezt válaszoltam, és részleteztem, hol csúsztok el logikailag. A kérdező bizonytalanságát helyreigazítandó. Jóindulattal tettem. Vagy választhatta volna a kérdező, hogy nem tesz fel kérdést a bizonytalanságára.

RÁADÁSUL emellett még vettem fáradtságot orvostól is keresni és idézni számotokra, amely megerősíti a válaszomat.

Erre a kérdező megengedhetetlen hangnemben reagált rám ahelyett, h megköszönte volna, egy másik, szintén alaptalanul beszólogatót követően....

Gondolkozzatok el magatokon, légyszíves!

2017. ápr. 20. 22:28
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Nos, látom, a kérdező alaptalan, bunkó, kötözködő, a saját hibáját kivetítő beszólását törölték. Így korrekt.

És még egy érdemi kiegészítésem a fenti hozzászólásaimon felül: logikus módon akinek meg túlérzékeny a makkja, irány a doki, vagy oldja meg, ahogy szeretné.

De logikus módon NEM azt jelenti, hogy "hibás az óvszergyártó / az orvos", hogy fedetlen makkra húzni javasolja a gumit, A LEGTÖBB esetben!

2017. ápr. 20. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!