Férfiként embernek milyen egészségi problémái lehetnek, ha egy életen át nincs lehetősége szexre?
Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 08:23
1/9 anonim válasza:
Az önkielégítés is a szex egyfajta formája. Arra pedig azért elég sokszor van lehetőség.
2/9 anonim válasza:
Semmilyenek, maximum frusztrált lesz. Ha minden kötél szakad, igénybe lehet venni fizetős hölgyet is, probléma letudva.
3/9 anonim válasza:
A szűz agglegények mind idegbeteg állatok. Jobb, ha nem akarsz olyanná válni.
4/9 János Gilján válasza:
Miért ne lenne lehetőség? Ez inkább a kérdés szerintem...
5/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tudna mégfizetni egy hivatásos nőt, mert csak olyan helyre veszik fel, ahol annyit keres, hogy az éppenhogy csak elég a megélhetésre, mert nincs gyakorlata, nem beszél nyelvet.
2017. márc. 13. 16:28
6/9 János Gilján válasza:
Kérdező amikor én összejöttem a feleségemmel 2006-ban, éppen az utcára kerülés szélén voltam. Anyukámmal és az óvodás húgommal éltem (20.5 év a korkülönbség). Albérletben laktunk és a bevételünk kisebb volt mint a kiadásunk, a pénzünk pedig a végét járta. Ennek ellenére megőriztem a pozitív hangulatomat és megismertem a feleségemet, aki pénz nélkül is elfogadott és megszeretett. Azóta az életem természetesen egyenesbe jött, de az én példám ékes bizonyítéka annak, hogy pénz nélkül is találhat társat bárki magának, aki akar.
7/9 anonim válasza:
Ahogy Jani barátom mondta. Sokan felcserélik a fontossági sorrendet. Pedig a szerelem hozhat boldogságot a szegénységbe, míg a gazdagság a szerelembe soha.
8/9 kriszpo válasza:
Javasolnám egy pszichológus felkeresését.
9/9 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nincs lehetőség. Komolyan, minden bántás nélkül, pszihológust tényleg keress fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!