Kanos vagyok, de nehezen áll fel, miért? 16F (lent)
Egy érdekes tendenciát vettem észre magamon...
Régen (olyan 1 éve) még egy sima, lengén felöltözött test látványa elég volt, hogy szinte úgy álljon a dákóm, hogy szinte kifeszíti a nadrágom.
Nem vertem ki soha napi 1-2-nél többször, úgy átlagban régen 5 perc, 10 perc, 15, majd simán 20 percet is bírtam...
Most eljutottam oda, hogy ez a problémám van. Napi 1 olyan sok? Alacsony libidóm nincs, szinte konstansan érzem a vágyat... Ülve, fekve különösebb problémák nélkül megy (de akkor is, ha fél percig nincs különös izgató hatás, leáll)
állva... kb. 10-15 perc próbálkozás után (borzasztó volt) kijött a cucc persze, de csomószor lelankadt, a szívem meg vert mint állat (mondjuk szokása, alapból magasabb a szívverésem/testhőmérsékletem mint az átlag, ez az egész családnak ilyen szinte), kb. olyan 110-el biztos.
Talán az alvásommal van a baj?
A héten 7-ből 6 napon muszáj 6-kor (vagy csak 7-kor) felkelnem, és mostanában általában 10 körül megyek aludni. Miért? Olyan 3/4 10 előtt, és 1/4 11 után nem, vagy nehezen tudok elaludni. (és akkor rosszul alszom, a reggel iszonyat fáradt vagyok, ilyen éjszakák után pl. reggeli merevedésről szó sincs, örülök, hogy fel tudtam egyáltalán kelni)
Illetve éjféltől szinte bármely időpontig nagyon jól el tudok aludni.
Hétvégén 1-ig aludtam, 9-kor aludtam, na akkor ébredéskor olyan kanos voltam, állt is, reggel már úgy igazán hónapok óta meg se merevedett (pisiléskor sem)
Egészségügyi problémáim lehetnek?
Túl sokat vertem? (sokszor olvasom, hogy valakik 3-4-szer csinálják naponta, és úgy is állandóan kanosak, hát...)
Esetleg szívem gyenge?
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet az oka? A válaszokat előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!