Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Túl kanos vagyok. Mi legyen?...

Túl kanos vagyok. Mi legyen? Megcsaltam

Figyelt kérdés
16 vagyok és annyira kanos hogy az hihetetlen lehet a kamaszkorral jár de miután elmegyek megváltozik a világ. A mostani barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt és ma megcsaltam de amint elmentem majdnem a sírás kerülgetett h mekkora hülye vagyok elötte meg bele se gondoltam. Mit csináljak szeretem a lányt de alig tudunk kettesbe lenni. Szex vele még nem volt és hihetetlen bűntudatom van a szemébe se tudok nézni majd.

2017. febr. 1. 18:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Ne akarj barátnőt, amíg nem tudod szabályozni ezeket a megnyilvánulásokat! Te mit tennél fordított esetben?
2017. febr. 1. 18:34
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Szakíts a lánnyal.

Addig, amíg állat módján az ösztöneid vezérelnek, ne akarj barátnőt.

2017. febr. 1. 18:39
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Remélem téged is megcsalnak, utána meg sírnak :D Ami persze nem segít, de az se mentség, hogy keveset vagytok együtt. Te egy gyenge, értéktelen senki vagy. Vagy megváltozol, vagy maradsz ilyen.

Ki is verhetted volna. De te ezt választottad. Gratulálhatsz magadnak!

2017. febr. 1. 18:40
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Mit tegyél? Ne kefélj félre, ha nem bírsz magaddal mikor kapcsolatban vagy vedd saját "kezedbe" az ügyet, ne add máséba. Attól hogy tombolnak a hormonok nem kell gerinctelennek lenni.
2017. febr. 1. 18:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Tudom de megtörtént és annyira szégyenlem magam
2017. febr. 1. 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Ha valóban szereted azt a szegény lányt, akkor még ma valld be neki, remélem szakítani fog. Ne játsz másokkal legközelebb!
2017. febr. 1. 18:56
 7/13 anonim ***** válasza:
13%

Nem kell annyira becsületesnek lenni.Talán neked egyből elfogja majd mondani.Ez is bele van klónozva a férfiakba .

Van egy skalpod .Tapasztalatot is gyűjtöttél ,ne vedd már tragikusnak a dolgot .

2017. febr. 1. 19:05
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

"Ez is bele van klónozva a férfiakba "

Na ne általánosítsunk . Attól hogy valaki farokkal születik még nem lesz automatikusan gerinctelen, hazug kis patkány. És nem lesz ösztönlény sem akinek nincs becsülete, csak pö.cse.

Szóval nem kell a kérdezőnek bedumálni hogy tök normális az esze helyett a fa.sza után menni.

2017. febr. 1. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:
29%

Milyen gusztustalan emberek ezek itt, akik rosszat kívánnak neked. Szerintem a lelkiismeret-furdalás jogos, de nem történt semmi rendkívüli. A lánynak lehet ebből lelki problémája, ha kiderül a dolog (ki fog derülni), neked sokkal kevésbé, max. elveszíted a bizalmát.

A fiúk a te korodban még rendkívül kanosak, ez teljesen természetes, idővel megtanulod kontrollálni a vágyaidat.

2017. febr. 2. 13:11
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező akik téged most annyira elmarasztaltak,úgy gondolod ők a becsületesség minta példányai .Csak nem volt rá alkalmuk ,és megalvadt a vér bennük .

Bármennyire is lepontoznak,ez bent van a férfiak ösztönében

Fiatalon mégis miért szaladgálnak a lányok útján ?

Nem éppen a 2 szép szemük miatt .

Ha ő el van itt itélve,akkor a családos nős férfiak hogy lennének ? Talán halálra ? Akkor nagyon megcsappanna a férfi nem .

2017. febr. 2. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!