Nekem az a bajom, ha egyáltalán baj-e ez, hogy nekem a péniszemmel egyetlen egy gond van, hogy merev állapotban nem tudom makk alá felhúzni, ha fel is tudom, akkor nem tudom huzogatni, mert a makk alól nehezen jön ki a fitymám. Ilyenkor mi van?
Ez lehet fitymaszűkület vagy rövid fitymafék (esetleg a kettő együtt).
Urológushoz menj el, ő megmondja, mit lehet tenni.
"merev állapotban nem tudom makk alá felhúzni, ha fel is tudom, akkor nem tudom huzogatni, mert a makk alól nehezen jön ki a fitymám"
Ez fitymaszükületre utal. A kérdés az, hogy amúgy a tisztálkodásban jelent-e gondot, és hogy okoz-e bármi egyéb dologban (ha érted a lényeget) problémát. Ha mindkét esetben a válasz az, hogy nem, akkor nincs további teendőd.
Önkielégítésnél nem okoz gondot, csak annyi, hogy ugye nem húzom teljesen le a makk alá. Tisztálkodásban nem tudom mi gondnak kellene lennie. Valahol olvastam azt is, hogy ez normális mert vannak ilyen fajtájú péniszek, és olvastam azt is, hogy enyhe fitymaszűkület. Mert nyugodt állapotban, és félig "felálló" állapotban simán fel tudom húzni makk alá bőven.
Csak teljes erekciónál nem.
Mutasd meg egy urológusnak. Valóban, minden egyes férfié más és más, tehát ő meg tudja mondani, hogy mit kell tenni (ha kell egyáltalán).
Minden eset egyedi.
Szülő nélkül is elmehetsz, már nem vagy kisgyerek.
Suli után elmész, a doki megvizsgál, ha pedig picit komplikáltabb a dolog(az sem veszélyes!!!!), akkor szólsz a szüleidnek, akik büszkék lesznek rád, hogy ilyen bátor voltál, felnőttként viselkedtél!
Ha pedig semmi extra, akkor megmarad a saját titkodnak.
Esetleg valami kenőcsöt, vagy valami tanácsot a fitymám tágulására?
Nem lehet? Mert szerintem az lesz a baj, hogy picit szűk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!