Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Varicocele műtét útán mikor...

Varicocele műtét útán mikor lehet önkielégítést végezni?

Figyelt kérdés
2 napja műtöttek lágyéktáji vágással, egész jól vagyok, már a műtét napján járkáltam kb. fájdalom nélkül. Az lenne a kérdésem, hogy maszturbálni mikor lehet a műtét után? Olvastam olyat is aki azt írja hogy van egy "kritikus" 48 óra, ami után elvileg lehetne. Viszont angolul is rákerestem, ott meg olyanokat írtak, hogy "varicocelectomy" műtét után 2 héttel maszturbált a srác, és újra műtétre kell mennie mert kiújult neki tőle, a vénák megint megduzzadtak. Én abszolút nem szeretném újra ezt a műtétet, ezért kérek itt segítséget. 19/f
2017. ápr. 5. 11:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

A gyógyúlás az okozott sebek gyógyulására vonatkozik.

A vénát műtötték,távolították el az elzáródást.Aztán a hasfalon volt rövid bemetszés .A heréhez 1 ujjal sem nyúltak .1 tüdőműtétnél,ahol tényleg van kockázat,műtét után vesz a beteg levegőt,és nem csak az egyik lebenyben .Mondhatnám a szív műtétet is,ezután sem pihen még a szív 2 hetet .De hogy lehet kivédeni,egy éjszakai álombelit ? Erről is lehet videót találni,amit szexológiával foglakozó kutatók tettek fel .Fizikai értelem minden ugyanúgy megy végbe , csak az agy az irányitó .Akkor is lehet elélvezni,csak úgy nem,hogy kicsit élvezem is a dolgot .

A masztizás gyakorisága is tök erre hasonlit .

Naponta 1 nél többször ne verd ki,mert káros a szerveidre,olvasgatom néha itt .

A napi 2 x szex nem káros,hisz a végeredmény ugyan az,csak az odáig vezetető út más ?

Mikor a kérkedők írják,az éjjel 4-5 is lenyomtam .

2017. ápr. 5. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!