Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék rövidülésem van és...

Fitymafék rövidülésem van és műtétem lesz dr Fazekas Zsolt urulógusnál. Van valakinek személyes tapasztala nála? Vélemények? Műtétet jól megcsinálta? Utána nem volt komplikáció?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat

2017. ápr. 1. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

1. Az nem rövidülés, hanem alapból rövid.

2. Te is, mint a többi birka: Eső után köpönyeg. Előbb időpont, aztán kérdez. Előbb lebeszél, aztán készül fel!

Ezt ilyen felelőtlenül nem lehet gyerekek!!!

Mielőtt orvoshoz mész KELL felkészülni, abból ami a bajod, meg a választott orvosból is!

Ha kellő ismeretekkel rendelkezel, csak utána van értelme elmenni orvoshoz, addig nem! Ha nincs ki felkészítsen mert magadtól nem tudsz (ahogy annak idején én se) keresni kell egy hozzáértőt (tanácsadót), aki az egész procedúráig végigkísér! Ez már sajnos nem az a világ, amikor csak fogod magad, elmész egy urológushoz, az megoldja úgy ahogy azt te szeretnéd, azt csá! Tetszik-nem tetszik, ez az igazság!

A helyedben addig nem mennék el műtetni, amíg tisztességesen fel nem készítettek belőle, mert a fékműtétet is el lehet rontani, nem egy élő példa volt már itt a gyakorikérdéseken. Azonban ez a fórum nem alkalmas felkészülni, ezt csak hozzáértő tanácsadóval tudod megtenni, nem leírt vagy kitalált tapasztalatokkal, mert minden eset más, hallottam eleget, és milyen igaz!

Persze, ha neked nem fontos a férfiasságod, tőlem folytathatod ezt birkamódra is...

2017. ápr. 2. 00:28
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Vannak igazságok az 1 es válaszában .Talán csak az idősebb orvosok csinálják úgy a fék műtéteket,ahogy csinálni is kell

Sokan leegyszerűsitik,átvágják csak.A kívánt eredmény aztán ritkán jön be.Sokan kérdezték itt már,most mit tegyek ?

Műtesem magam újból .Finoman azért a doki tudtára lehet adni,mit is szeretnék .Teljes eltávolitást,mert ez nem gumiból van,hogy nyúlni tudjon .

2017. ápr. 2. 07:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Elég sokat olvastam a dologról azért kérdeztem, tudom hogy el lehet rontani. A gondom az hogy a legtöbb panaszt a szikés varratos megoldásnál a varratok okozzák sokaknak nem hullik ki. Ezért én inkább a lézeres megoldást preferálnám de ő nem azzal csinálja hanem szike es varrás. Próbáltam keresgélni hátha van olyan akinek tényleg jó híre van ezen a téren de nem találtam. Esetleg van valakinek szélemélyes tapasztalata valakinél ami pozitív? Vagy Dr Fazekas Zsoltnál valakinek?
2017. ápr. 2. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

"A gondom az hogy a legtöbb panaszt a szikés varratos megoldásnál a varratok okozzák sokaknak nem hullik ki. Ezért én inkább a lézeres megoldást preferálnám"

—Ezt ne haragudj, de nem írom alá, mert van olyan varratos megoldás a rövid fékre, ahol nem vágtak vagy égettek semmit, de mégis szép lesz, nem kerül egy vagon pénzbe, és utána röviddel simán önkielégíthetsz, nem okozol vele magadnak gondot, viszont segítheted vele a gyógyulásodat! Szóval ez szerintem inkább technikafüggő, hogy az adott szakember milyen technikát alkalmaz. Van erre már honlap, ahol mindenféle ilyen beavatkozás egyetlen helyen van fenn képekkel, (fitymaszűkületi is) és ha beírod a keresőbe hogy "rövid fitymafék", nekem már az első oldalon kidobta az oldalt, amin ez megtalálható! Ha mégsem, privátban meg tudom adni neked, ha érdekel!

A lézeres meg valóban nem minden, de ha ez a Dr. Fazekas Zsolt magánurológus és sok pénzért vállalná be, ennyivel tökmindegy kivel csináltatod, mert szikés-elektrósat már az SzTK-ban is ingyen megkapsz, bár én mondom egyikre se esküszöm, van ezeknél már jobb megoldás is...

2017. ápr. 2. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
9%

Szia!

Én is így voltam mint te, csak én nem kérdeztem, és nem volt aki lebeszéljen, és bele mentem egy olyan műtétbe Debrecenben amiről egyébként én sejtettem is hogy nem oldja meg a problémámat, és nem is oldotta meg, sőt, még a műtétet is elrontotta az orvos, átvágta szikével a fékemet de nagyon csúnyán, cafatokat hagyott, ráadásul engem nem is azzal műtött meg ami a problémám volt, ugyanis szűkületem volt, amivel nem kezdett semmit. Az első kommentelő írásával egyet értek, ugyanis egyedül nem könnyű kiigazodni ebben a témában, viszont szerencsére én találtam online egy tanácsadó, segítségkérő oldalt ahol segítettek szakszerűen megoldani a problémámat.

Neked a saját tapasztalataim alapján azt ajánlom, hogy előbb érdeklődj, utána akarj orvoshoz menni, műttetni, főleg úgy, hogy tényleg még azzal sem vagy tisztába hogy mi a problémád, azt is helytelenül írtad le.

2017. ápr. 3. 00:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom mi a bajom, voltam vizsgálaton Dr Fazekas Zsolt urulógusnál csütörtökön, ő mondta hogy rövid a fék miután alaposan megvizsgálta, és mondta hogy műtétet javasol. Elnondott mindent a műtétről, és mondta hogy szikével dolgozik majd összevarrja. Megkérdeztem hogy nem dolgozik e lézerrel és mondta hogy szinte semmi különbség nincs az csak max marketing . De utána olvastam és azért volt ahol azt láttam hogy lehet hogy mégiscsak jobb. Ezért nem tudom most mit tegyek, ő csak tudja a dolgát nem? De azért mégiscsak a férfiasságomról van szó. Szóval menjek hozzá vagy inkább lézeres vagy mit csináljak?
2017. ápr. 3. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
33%

Úgy veszem észre, írhat ide neked bárki bármit segítő célzattal, te gyorsan átfutod a szemeddel a kommenteket oszt jól van, ahelyett, hogy többször elolvasnád őket, míg meg nem érted amit mondani, javasolni akarunk neked, mert akkor ez már nem lenne kérdés!

Az előtted író kommentelő szerintem nagyon sok hasznos dolgot leírt. Őt idézve szerintem keress "online egy tanácsadó, segítségkérő oldalt ahol segítettek szakszerűen megoldani a problémádat.", meg akkor is, ha szerinted tudod mi a bajod, mert a jelek szerint segítségre és tanácsra van szükséged, arra meg ez az oldal alkalmatlan, ezt meg már én írtam.

Ennél jobban ezt nem lehet szájba rágni!

Ha nem ismersz ilyet, talán kérdezd meg azokat, akik vélhetően ismernek ilyet! Nem ciki! (Mármint nem az a ciki, ha megkérdezed azokat, akik tudják a választ, inkább az, ha nem mered vagy cikinek tartod emiatt inkább tovább vergődsz, az időd meg fogy...)

Persze ha elbeszélsz itt mindenki mellett, akkor egyáltalán nem lehet azon csodálkozni, hogy csak rázod a fejed, mert nem tudod mit kéne tenni. Ez pedig nem a kommentelőkre nézve ciki...

2017. ápr. 3. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!