Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Köldök műtétet bármilyen...

Köldök műtétet bármilyen SZTK-ban megcsinálnak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Koraszülött vagyok és gondolom ebből fakadóan alakult ki nekem máshogy a köldököm mint másoknak. Nekem kidudorodik és olyan mint ha egy csigaház lenne. Tudom ez vicces, de nem nekem :S

Már régóta zavar a dolog, így egy strandon is szeszélyezve érzem magam és hiába vagyok csupa izom, ezzel körberöhögnek. Mindenképpen meg szeretném csináltatni.

Hova kell ezzel menni? Sebészet?

Kerülhet ez valamibe, ha igen kb mennyire számíthatok?

Kell hozzá valami feltétel? Példa: csak akkor csinálják meg, ha mondjuk egészségkárosítással járna ha nem tennék vagy ebbe nem kötnek bele? Nincs valami más feltétele?

Ha már kész, mennyi idő alatt gyógyul be? A gyógyulási idő alatt nem mehetek dolgozni (nem egy nagy beavatkozás csak azért)?

Elképzelhető, hogy műtét után sem fog úgy kinézni ahogy kéne? (bár ennél csak jobb lehet)

Fura kérdés tudom, de ezt meg kell lépnem lassan (1-2 hónapon belül)...

Előre is köszönöm a válaszokat!

20F

2017. ápr. 2. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
El kell menni a sebészetre és ott megmondják. De úgy tudom nincs akadálya a műtétnek.
2017. ápr. 2. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nos a választ nem tudom, de en is koraszülött vagyok. Nekem nem lyuk van mint a többinek hanem ilyen dudor, de nem zavart sose.
2017. ápr. 2. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
A háziorvosodnál kérdezzél erre rá .Akkor egyből oda mész,ahova kell .
2017. ápr. 2. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont ugyanilyen köldököm van és pont ugyanígy érez(t)em magam, körbejártam már ezeket a kérdéseket. Jól írod, akkor lenne csak ingyenes/sebészeti, ha egészségügyi kockázat miatt kellene műteni (pl sérv - egyébként nekem kb öt éves koromban az is volt, de előtte és utána is ugyanolyan maradt kinézetre, szóval a plasztikai részét az sem tartalmazza, ha nem kéred külön). Minden más esetben plasztikai sebészet, és nem egy kifejezetten olcsó műtét. A neten lehet találni előtte-utána képeket kölcsökplasztikáról, hát engem nem győzött meg... néha tényleg szép lett, máskor még talán rosszabb is, én nem mertem belevágni, inkább valemnnyire elfogadtam.
2017. ápr. 3. 07:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsónak meg külön megköszönöm a kifejtést. Nekem olyan szinten nevetségesen néz ki, hogy hiába van kocka hasam, ha egy csaj megkér, hogy húzzam fel a pólómat, nem teszem meg. Van egy kép rólam amikor strandon voltunk a családdal (kb 4 éve) és már akkor nagyon jól néztem ki ha nem vesszük tekintetbe a köldököt, de az annyira rontja az összhatást, hogy ezzel tényleg nem tudok együtt élni.

Az az igazság, hogy az ár nálam nem akadály. Igaz nem vagyok gazdag és rengeteget kell túlóráznom, hogy egy jobb fizetést kapjak, de úgy már tudok félre tenni több tízezreket. Egy-egy hónap nélkülözés és szerintem anyagilag tudnám fedezni, de amit ebben a hónapban kapok fizut talán abból is el tudok rakni már.

Vagy az ilyen műtétek mennyire lehetnek költségesek? Gondolom nem kell százezrekben gondolkozni... bár ha annyi akkor annyi, megoldom...

2017. ápr. 3. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Kevés a nyíltan elérhető infó, de amikor én nézelődtem és kérdeztem párat néhány éve, akkor olyan 300 ezer körül mozgott az ára.
2017. ápr. 3. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!