Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van köztetek olyan, akinek...

RapDaddy kérdése:

Van köztetek olyan, akinek Kecskeméten volt körülmetélése?

Figyelt kérdés
Mi a tapasztalatotok a kecskeméti urológiával kapcsolatban?

2015. jún. 29. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Miért kell metélned?
2015. jún. 29. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Én elmentem.Vártam ott. Aztán meg mondták, hogy 1 hónap múlva jöjjek vissza a rendelésre mert akkora adnak időpontot. Hát elmehetnek a ..a. Magánorvoshoz mentem máshol.
2015. jún. 29. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha csakúgy utcáról besétálsz egy kórházba, hogy metéljenek már körül, akkor persze, hogy elhajtanak.
2015. júl. 2. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem azért mentem. Mellékheregyulladásom volt, de ott nem láttak el és nem is fogadtak, hiába mondtam bármit is, 1 hónapra később adtak időpontot. Nah ha nem mentem volna el máshova az kezeletlen lett volna, és egy hónapig szenvedjek, hogy utána visszamenjek és azt mondják, hogy már ezt nem lehet kezelni..? Szar kórház.
2015. júl. 3. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha fitymaszűkületed van akkor is csak súlyos esetben kell metélni,ha lankadtan hátra tudod húzni,mereven meg félig akkor nem kell metélni.

Ha tudod kerüld el a metélést és nézz utána a többi műtéti lehetőségnek inkább.

2015. júl. 4. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!