Valaki leírná részletesen, hogy zajlott a körülmetélése? (Akinek volt persze)
Figyelt kérdés
17/f2014. jan. 20. 15:39
1/3 anonim válasza:
Elaltattak, de utána jó volt, mert a seb gyógyulásáig meztelenül kellet lennem a húgaim előtt :-)
2/3 anonim válasza:
Kicsi koromban tortent, bevittek a Heim Pal korhazba, ott a foorvos mutott meg.
Eloszor adtak egy mutet elotti koktelt, a combomba, ami fajt, erre emlekszem nagyon.
Aztan a mutet alatt nyiszalta az orvos, nem tudom, milyen modszerrel, de cikkcakkos lett elegge, ronda.
A mutet utan lekotoztek, mert meg kicsi voltam, de annyira nem, hogy ne ertettem volna meg, hogy ne nyuljak hozza, eleg megalazo volt.
Kesobb csipett a pisi meg tobbszor volt fajdalom, amikor ver ment bele.
Aztan utana evekkel kesobb a makk mar annyira rossz, durva tapintasu lett, hogy elatkozom a napot is, amikor a Heim Palba megerkeztem :(
3/3 anonim válasza:
Erről kismillió kép és videó van a neten, hogy milyen típusok vannak. Részleges vagy teljes, feszes vagy laza, a seb a makkhoz közel legyen vagy távolabb stb. Magyarországon általában varrják a sebet, míg más országokban különböző makkot védő harangszerű eszközöket használnak a műtéthez. A dokival érdemes megbeszélni, hogy milyen végeredményt szeretnél, de biztos el fogja mondani a lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!