Vajon nekemis fitymaszűkületem van? SOS! Lennt részletesen.
Szóval 17 éves vagyok és az a baj hogy azt hiszem szűkületem van.Ernyedt állapotban lazán hátra tudom húzni,nincs semmi baj nem fáj.De meredt állapotban már nem tudom hátrahúzni!:O Miért van ez?
Próbáltam már azt is,hogy ernyedt állapotba hátrahúztam,majd felizgattam magam,és amikor meredt volna meg,elkezdet a bőr húzódni,és fájt,kellemetlen érzésem volt...És félek,nem akarok körülmetélést meg ilyesmik.Mit tudok csinálni?Tudok majd ígyis szeretkezni egy lánnyal?Nem felhajtott bőrrel.
És akkor jó lesz?Vagy az nagyon fog fájni?
Nem szajadhat be vagy ilyesmi?Mert sok ilyesmit hallottam már...
Hali!
Fogsz tudni, de gátlásos leszel. És ha a pszichéd játszik veled... o.O
Tegyük fel,... az önbizalmad okés lesz a csajnál... Sztem rettegni fogsz, hátha a csaj elkezd "hajrázni" rajtad, ahogy megfeszül és felreped ill. a fájdalomtól. De sztem eddig sem juttok el, pláne, hogy ennyire érződik az, hogy kétségbe vagy esve. [:-[
Amiről beszélünk az ennyi infó alapján fitymaszűkületnek tűnik, de hogy milyen vészes, ennek megállapítására belinkelem az egyik topikot, amihez hozzászóltam.
Ott találsz bővebb információt arról is, milyen MÁS megoldások vannak a húzkodáson és a TKM-(teljes körülmetélés)-en kívül... ill. találsz számos keresztkérdést, amire érdemes válaszolnod.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..
Akár itt is megválaszol6od, de ha itt szégyelled a részletezést, bátran küldd el >>priviben, és szúrd be e topik linkjét is, hogy tudjam, hol találkoztunk.
Mielőtt azonban bármit is csinálnál, végy egy nagy levegőt (le7őleg kipufogógáz-menteset... :-D) és nyugodj meg! :-)
Megtaláljuk a megoldást, csak először meg kell nyugodnod. Rendben? :-)
Nincs és nem is lesz semmi baj! FEL A FEJJEL! ;-)
Üdv: EE
csumi, ha még aktuális a porbléma akor, fiyg csinaltd amit az első modod:D
taguljon bör, és nem kell doki :D
prbáld megelfizben , és meg lesz az
és kajak nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!