A péniszenemen az egyik porc kicsit kitüremkedik?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy a bal oldala tapintásra teljesen sima, de a jobb oldalán látni egy porcot ami jobban kiáll, és érezni is. Lankadt állapotban látható, tapintható inkább, mereven nem nagyon. Nem mostanában vettem észre, előtte azt hittem valami ér, mert nem zavart eddig. Nincs semmilyen problémám vele, csupán esztétikai. Mit tegyek?2017. márc. 13. 22:06
1/6 anonim válasza:
A péniszen vagy a péniszben nincs porc. [link]
2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést a tudatlanságomért, legalább a kérdésre válaszolnál.
2017. márc. 13. 23:07
3/6 anonim válasza:
# 2
Ez egy értelmes válasz volt a kérdésedre. Azt meg egy orvos tudná megmondani, hogy mi az a kitüremkedés.
4/6 anonim válasza:
Ha nagyon zavaró számodra ez az esztétikai probléma, úgy kénytelen leszel megmutatni egy szakorvosnak, de ha nem olyan feltűnő, akkor feleslegesnek tűnik.
5/6 Problem!!! válasza:
Nekem is volt ilyen nem rég. De pár percig elkezdtem nyomogatni tologatni .és sikerült visszanyomni a MAkk részbe..Azóta nem jött elő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!