Miért vizesedik be a térdem "mindig"?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és két éven belül 5ödszörre vizesedik be a bal térdem. Valamivel több, mint egy hete műtöttek porcleválással. Ebből a gyógyulás 5-6 hét. Ez megfogja oldani a problémámat? Amikor először bevizesedett akor még nem volt levállva a porc. A műtét során kiderült, hogy a keresztszalagom is megnyúlt, de az orvos egyelőre nem műtené. Szerintetek?2012. márc. 31. 15:35
1/2 anonim válasza:
Ismerősömet is porcleválással műtötték, azt tanácsolták , egy keveset folyamatosan mozgassa, mert ha csak fekszik vele bevizesedik.
2/2 anonim válasza:
Te kis mázlista :)
Nekem egyiknap 3x akkora masnapra sehol semmi.
Es tenyleg szinte nyoma se latszik.
Es ez mar 2 hete.
Korhazba is tartottak miatta.
Szerintem te is nezesd meg, nincs e begyulladva vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!