Ma ledűltem a biciklin és a térdem levertem hazajotem szappannal meg vizel megmostam lezuhanyoztam most rajta van egy csomó krém nem látok benne semmit ki van fertőtlenítve?
Szerintem kimostad..max betadint kennék rá, vagy alkoholt. Mikor én zúztam egyet a bicómmal (le se írom, hogyan, mert tök ciki:D), akkor mentem vele még vagy 4-5órát, aztán mostam meg, betadin+70%os alkohol (piercingtisztításra használom) és nem lett bajom. Később meg neogranormonnal kentem (mikor sebesedett), de az azért nem volt jó, mert a seb belseje felengedett (vagy hogy mondjam), én meg sebleszedegetős vagyok és leszedtem az egészet..mert a krém ugye puhítja.
Szal sztem minden ok veled:) De ha nagyon parás vagy, figyeld néhány napig.
Nem tudom minek krémezed, ilyenkor max hámlasztót kell rárakni pl Bepanthen amit a babák fenekére lehet kapni :D Jól megszappanozod, aztán hagyni kell varosodni.
Előttem írták betadin oldat/kenőcs (jódos) az is fertőtlenít. De lehet kenegetni h. gyógyuljon akár azulenollal is.
Biztos nem fogsz meghalni ha begyulladna meg úgyis észreveszed és simán kitakarítják no para.
Reflektálva a sebtől nem hajló térdre, erőltetni kell ennyi, gyakorlatilag rehabilitálás, ha fáj akkor is kell hajlítani.
"Reflektálva a sebtől nem hajló térdre, erőltetni kell ennyi, gyakorlatilag rehabilitálás, ha fáj akkor is kell hajlítani."
Ha hajlítottam volna, felszakad a seb. A krémtől puha lett és tudtam hajlítani. Láss csodát; be is gyógyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!