Normális ha 13 évesen még egyáltalán nem szőrösödök?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és az a baj, hogy én vagyok egyedül az osztályba, akiknek még egyáltalán nem szőrös (ott). Még a lábamon is csak alig. Van olyan osztálytársam aki már az arcát is borotválja, engem meg állandóan cikiznek miatta, és nagyon zavar.
Ez normális? Szerintetek meddig kell még várnom?
F13
2017. márc. 8. 16:59
1/11 anonim válasza:
Honnan tudod hogy csak neked nem szőrös (ott)? Láttad már mindenkiét?
3/11 anonim válasza:
Én is ezt akartam kérdezni első válaszoló . Egyébként ne aggodj majd behozod a "lemaradást", a cikizőkkel meg ne foglalkozz . Inkabb szolj vissza nekik egy durvàbbat aztan csöndbe maradnak . ;)
4/11 anonim válasza:
Nekem is akkor, hetedikes koromban kezdett szőrösödni, és a lábam meg a karom kicsit se volt az. Szerintem nem kell izgulnod, nálad később indul majd a serdülés folyamata, de ettől még akár az is megtörténhet, hogy két év múlva kisebb dzsungel veszi körül a nemiszervedet. Örülj neki, hogy még nem kell borotválkoznod! xD
5/11 anonim válasza:
Normális. Te egy kicsit később érsz, de még nem vagy lemaradva semmiről. Az sem biztos, hogy te vagy az egyetlen, aki még nem szőrösödik. Nem biztos, hogy mindenki igazat mond ezzel kapcsolatban.
6/11 anonim válasza:
Én azt mondom örülj neki.Én 13 évesen olyan szőrös voltam, hogy alig mertem levetkőzni,mert engem meg amiatt szívattak.
7/11 anonim válasza:
normális, örülj neki... később majd úgyis az lesz,hogy mindent le kellborotválni, mit csináljak....
8/11 anonim válasza:
Normális,későnérő vagy.
Milyen magas vagy?
Sokak akik a te korodban alacsonyak később kezdenek el (akár évekkel is)serdülni,később lesz fanszőrük,kisebb gyakran amíg el nem kezdenek nyúlni magasságra(ha megnyúlhat mindent (
behoznak) a cerkájuk is,később lesz spermájuk.
De emiatt nem kell aggódni,idővel beindul a serdülés
9/11 szamo77db válasza:
Teljesen normális, légy türelemmel!
10/11 anonim válasza:
12 vagyok de szörösödök :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!