Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 éves fiú vagyok es Össz...

15 éves fiú vagyok es Össz viszz 150 cm vagyok. Mennyit nőhetnék amire felnövök. Apumnak az orraig érek augusztusban leszek 16 és oda lent is még kukim van nagyon félek hogy vlm baj van?!

Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Menj orvoshoz, lehet, hogy hormonprobléma. Az is lehet, hogy csak későn érő típus vagy. Mi nem tudhatjuk. De nagyon magas biztos nem leszel, kb. 16 éves korig még nő az ember, utána már nem sokat.
2017. márc. 2. 21:07
 2/10 anonim válasza:
53%
Ajánlom, hogy menj el orvoshoz.
2017. márc. 2. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Még egyáltalán nem serdülsz?
2017. márc. 2. 21:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Voltam már az iskola orvosnál ebben a tanévben 2 szer megkért hogy mekkora vagyok meg vérnyomás stb..

De a hasamat is megfogta egy kicsit benyomta akkor mit csinál.

Na mind gyakrabban de

2017. márc. 3. 05:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Bocs az előzőt félre írtam nem azt akartam írni hogy gyakrabban csak a autó helyesírás csinálta .

Na de mindegy azt akartam írni hogy ő nem mondott semit

2017. márc. 3. 05:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Úgy érted nem volt még erekciód? Vagy nagyon kicsi a mérete?

Menj el szerintem teljes vérképet kérni. Hormonszintet megnézetni. Lehet szükséges a hormonkezelés. De ez csak tipp. Én sem vagyok egy orvoshoz rohanó típus, de az esetedben lehet elkerülhetetlen. Ne a suli orvoshoz menj, ha van egy jobb fej háziorvos már az is jobb, de ha az is ilyen szinten tojik a bajodra, akkor nézz ki egy magánorvost.

2017. márc. 3. 10:23
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

Valószínűleg későnérő vagy.Akik a te korodban nagyon alacsonyak,azok gyakran később fejlődnek,kisebb a méretűek,de amint picit megnyulnak,magasabbak lesznek beindul a fejlődésük.

Legkésőbb 16,5 éves korra kell hogy a szervezeted sörház termeljen,ha ez nem történne meg endokrinológushoz kell menned!

Apukád is elég alacsony lehet ezek szerint 165-170 cm talán.Olyan magasra mint apukád megnőhetsz.

Meg kellene apukádat kérdezned hogy ő mikor nőtt meg,mikor kezdett férfiasodni!

Lehet apukád is későnért és ráütöttél

Szőrösödsz már?Ha igen mióta?

Spermád vagy előváladékod van?

Mennyire kicsi?

2017. márc. 3. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

Spermát termeljent akartam 16,5 éves korra írni

(Bocs picit el van állítva a gépem,sokszor mást jelenít meg mint amit én leírtam)

2017. márc. 3. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
" oda lent is még kukim van ". Ez mit jelent???
2017. márc. 5. 15:05
 10/10 anonim ***** válasza:
56%

Mivel írtad hogy azért már szőrösödsz és előváladék is van így már serdülsz,ami nagyon jó jel.

Így egy picit megnyugodhat,még van egy kis időd 16,5 éves korodig,ha addigra se változna a tested,nem fejlődnél akkor endokrinológust keress fel,ő hormonokkal is foglalkozik.

Apukád kérdezd meg ő mikor nyúlt még magasabbra,mikor lett férfiasabb odalent.

Mivel nagyon alacsony vagy,csak nem régóta serdülsz tehát későnérő vagy ezért kicsi a péniszét, valószínű amint picit megnyúlsz,a péniszed is nőni fogsz.

2017. márc. 5. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!