Mit tegyek? Aki augusztusban 16. an volt velem srac es aztan pedig 26an, utana pedig azt mondta ne keressem. Most elkezdett zaklatni engem, hogy ö fertozo betegseget kapott tölem, a volt ferjemnek pedig azt irta, feljelent
Figyelt kérdés
Mert HIV pozitiv es tolem kapta el. De nekem a HIV tesztem amit az antsz-nel csinaltak,October 28.an az negativ. Akkor most a teszt vagy a ember hazudik? Én meg nagyon felek... Igy nem szeretnek elni2015. dec. 28. 03:54
1/11 anonim válasza:
Ejha... Ez nem mindennapi. Először is Hív miatt nem lehet feljelentést tenni, illetve lehet csak tök felesleges mert nem bizonyítható hogy te tudatában voltál annak hogy beteg vagy. Másik hogy én a helyedben marha gyorsan megnézetném még egyszer az ÁNTSZnél a dolgot. Ha megint negatív akkor ez van.
2/11 A kérdező kommentje:
Elfogok menni,de en augusztus elott sem voltam senkivel,mert 2014 ben szakitottun a baratommal 5 ev utan. Az iden pedig csak o volt augusztusban,es utana sem volt mas. Ha en lennek az, akkor azt az oktoberi eredmeny csak kimutatta volna. Nem?
2015. dec. 28. 05:41
3/11 anonim válasza:
Friss fertőzést 3 hónap után tudnak kimutatni.
Felelősségre meg csak akkor vonható valaki, ha tudott róla.
4/11 A kérdező kommentje:
nekem az ANTSZ ben azt mondták 8 hét... annyi meg meg volt.Viszont akkor én kaphattam el tőle,ha ő az.
2015. dec. 28. 06:22
5/11 anonim válasza:
Akkor Menj el tesztelni. Nem értem mire vársz.
6/11 anonim válasza:
3.-nak igaza van. 3 hónap után nem lehet kimutatni.
7/11 A kérdező kommentje:
A 3. Valaszolo azt irta,gogy 3. Honap utan lehet kimutatni,nem azt,hogy 3.honap utsn nem lehet kimutatni. Az ANTSZ 4-6 hetet mondott,az ablakperiodusnak.ezek a tesztek az ellenanyagot nezik elobb.
2015. dec. 28. 13:18
8/11 anonim válasza:
Hát gondolom volt annyi sütnivalótok, hogy védekezzetek. Ettől persze még ne legyél nyugodt, csináltass még tesztet, mert egy negatív eredmény még nem jelent semmi biztosat sajnos.
A másik viselkedését meg hagyd figyelmen kívül. Ha a helyébe képzeled magad, meg lehet érteni, hogy kiborult és irreálisan viselkedik. Biztosan ő sem így tervezte az életét és most válaszokat keres.
Azt is el tudom képzelni, hogy ilyen támadó formában egyszerűbbnek érezte értesíteni a partnereit - legalább megtette, így vagy úgy, ez mindenképp előny.
9/11 A kérdező kommentje:
Meg lehetne erteni,ha igaz lenne,csak hogy nem biztos,hogy igaz,mert mindent tagadott mikot mas rakerdezett hogy mi a baja..tehat,ha nekem nincs neki sem lehet baja..es ha neki van akkor nekem is. Megyek tesztre,igaz nagyon felek.nem,nem vedekeztunk mert eroszakos volt...
2015. dec. 28. 20:57
10/11 A kérdező kommentje:
Az a furcsa,hogy nekem nem mondta milyen nemibajt kapott tolem,hiaba kerdeztem,vagy nem valaszolt vagy kinevetett..a volt ferjem zaklatta csak.
2015. dec. 28. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!