Szuz lany az elso egyutt lete utan tud nemi betegseget okozni a parjanak?
engem jobban érdekelne az,hogy miért nem védekeztetek? neked is kéne ezt tudni, de felteszem a párod idősebb is, ő is felelőtlen volt.
és igen, vannak dolgok amiket el tudsz kapni akár nyílvános wc-n is,utána meg tovább adni szexuális úton. olyan is van, ami tünetmentes is lehet az egyik félnél.
de hangsúlyozom, a védekezést ne hagyjátok ki legközelebb... ha már a pasid hülye, legalább te legyél észnél.. te vagy a nő, neked kell abortszra menni, nem neki. neked fog akár életen át lelki sebeket okozni, nem neki.
1# vagyok
még annyi,hogy a párod akkor gondolom volt más nőkkel is gumi nélkül már. ő is ugyanúgy okozhat nemi betegséget neked, ahogy látom ez fel se merült benned
A piros pöttyök nem nemi betegség, hanem csak sima kézzel felvitt baktériumok.
Többet és jobban meg kellene mosni, hogy ne páljon ki.
Mellesleg azóta vannak ilyen tünetei egyre több embernek amióta elkezdték mellőzni a klasszikus szappanok használatát, merthogy szárítja a bőrt!
Hát a glicerines sls-es alkoholos vackok meg nem tisztitanak megfelelően, mivel kevésbé dörzsölik bele az emberek a bőrükbe mint a szappant.
Tartsd be a higiéniát és használj intim mosakodót, hintőport és kotont is húzz a kanodra hamár ennyire nagylány vagy!
3/4 aztán neked nem hullamindegy?
Kit érdekel a történelmed?
De most komolyan! Nem az volt a kérdés!
szerintem nem a korai szexen van a hangsúly,hanem hogy védekezés nélkül.
mielőtt megköveznétek, később vesztettem el mint 15,szóval nem azért védem a korát. de szerintem az még rendben is lenne, ha lett volna annyi esze,hogy védekezzen.
Elvileg okozhattál neki, ha pl. nyilvános WC-n, vérátömlesztéssel stb. kaptad el, gyakorlatilag elenyésző a valószínűsége. Pont azért hívják őket nemi betegségnek, mert elsősorban szexuális úton terjednek.
Viszont védekezni kell, különben besikerülhet egy baba bármikor.
3-assal meg nem kell foglalkozni, egy hülye kis álszenteskedő erkölcscsősz, meg még irigykedik is rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!