Szívelégtelenség IV. Stádium. Hogyan tovább? Van remény?
Sziasztok!
A papám 73 éves és úgy tűnik már súlyos szívelégtelensége van. Nyugalmi állapotban is fullad,főleg esténként. Étvágytalan,fájlalja a gyomortájékot is. Bevittük a sürgősségire,de minden eredménye jó. A szíve okoz minden gondot. Már annyira le van gyengülve,hogy ha fel kell az ágyból, akkor szinte össze esik.
A gyógyszereit szedi, pace makere van.
Tanácsot remélek itt,hogy mit tudnánk vele csinálni??
Ő már elkönyvelte teljesen,hogy neki ennyi volt. :( Szörnyű ezt hallani is. Valami jó orvost esetleg tud valaki vagy esetleg valami tanács,ami javíthatna az állapotán?
Kellene szerezni Oxigén palackot, meg Q10 vitamin tablettát.
Ezekkel talán még lehet segíteni rajta.
Dr. Hangonyi Csilla válasza a oxigén felírhatósága témában
Kedves Kérdező! A folyékony oxigént, a megyei, vagy országos szakfőorvos rendelheti el, egyedi engedélyezés során. /ezt az engedélyezést, a tüdőgondozóban dolgozó kollégák tudják elindítani/. Az engedély birtokában az első tartályt tüdőgyógyász szakorvos írhatja fel, majd ezt követően a tartály töltését már a háziorvos is felírhatja, de szükséges hozzá olyan szakorvosi javaslat, amilyet a Spiriva,Seretide felírásához is szoktak adni. Amennyiben háziorvosa mégis elzárkózik a felírástól,/ előfordul, hogy nem ismeri a szabályozást vagy a vény felírási formáját/kérje ezt a tüdőgondozóban. Üdvözlettel:
Köszi! :) Utána járok.
Bárkinek van valami tapasztalata még ezzel az kérem írjon. Amit tudunk megteszünk :(
Nem akarlak kiábrándítani, de gyógyszer és orvos itt már nem fog segíteni, mert eddig is segíthetett volna! Van viszont más megközelítésből a helyzeten javító természetes anyagokat tartalmazó nemzetközileg elismert eszköz, ami sok súlyos problémán javítani képes, időbeni felismerés esetén akár vissza is tud segíteni az immunrendszerednek fordíttatni a megbetegítő folyamatot. Az egyik ilyen eszközt én is, anyukám is napi szinten használja, anyukámat egy nagyon komoly műtéttől mentette meg és más egyéb problémáin is idővel javított!
A gyógyszerek ahol már nem hatnak, ott a természet tud már csak segíteni, de ott sem minden termék képes erre. Ami nemrég megjelent az képes volt megdöbbentően jó eredményeket elérni nemcsak a családomban. Ha több érdekel róla, írtam privit!
Kedves kérdező !
Látom a kérdés 2017 -ben volt.
Lehet tudni esetleg ,hogy lett e valami megoldás az akkor 73 éves nagypapa egészségével kapcsolatban ?
Apukám 71 éves és sajnos 4.stádiumú szívelegtelensége van. Fulladással stb. Én is szeretnék segíteni neki. Szeretném , hogy itt legyen még velünk sokáig.
Mindent megteszek amit lehet.
Ezèrt is olvatam ezt az oldalt , hátha van megoldás .
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!