Van még remény, hogy meggyógyul?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tinédzserkoromban sokat dörzsöltem a péniszem az ágyhoz és emiatt megsérült, azóta pedig fáj, hogyha alsónadrágot húzok és azzal érintkezik.
Voltam már andrológusnál, csinált vizsgálatokat, de nem látott semmi elváltozást, a fájdalmat pedig nem tudják mérni.
Már én is próbáltam mindenfélével gyógyítgatni(fényterápia, agykontroll stb), de sikertelenül.
Ti mit tennétek a helyemben? Én egyre reménytelenebbnek érzem a dolgot.
2014. ápr. 11. 20:42
1/4 anonim válasza:
Nem ertem miert fajna. Szerintem semmi koze az agyhoz dorzsoleshez, valami mas bajod van.
2/4 anonim válasza:
> (fényterápia,
Persze hogy nem sikerült, kamuval nehéz gyógyítani.
Sajnos amúgy jobb ötletet nem tudok mondani mint azt, hogy keress fel egy másik dokit, több szem többet lát alapon...
3/4 A kérdező kommentje:
De én egy magán főorvosnál voltam, aki elég profi. Most mennyivel van jobb esélyem, egy mezei sztk-s urológusnál? Hülyének fognak csak nézni:/
2014. ápr. 12. 17:45
4/4 anonim válasza:
Kamu a kérdés. Az andrológus nem ilyen problémákkal foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!