Fitymaszűkületem van?
Sziasztok. 12 éves vagyok, már szőrösödök, van spermám is.
Maszturbáláskor nem tudom hátrahúzni a bőrt, szóval a makkon marad 2 cm körübelül. Maszturbáláskor nem fáj, csak ha a bőrt már teljesen ráhúzom a makkra. A fitymán a lában felé lévő részén egy nagyon rövid bőrdarab akadályozza meg a hátrahúzást, ha jól látom. A szüleimmel nem nagyon merek erről beszélni, tényleg fitymaszűkület? Az egyik kortársamnak, igaz hogy még ő nem is szőrösödik, ugyan ez a helyzet, szóval van egy olyan gondolatom is hogy az évek során ez megváltozik. Merev állapotban a makk látszik a bőr alatt egyébként.
Köszönöm hasznos válaszodat :)
Ha jobban megnézed, az oldal képe is elárulja hogy miért itt kérdeztem.
''Gyakorikerdesek.hu
amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!
"A fitymán a lában felé lévő részén egy nagyon rövid bőrdarab akadályozza meg a hátrahúzást, ha jól látom."
Amiről beszélsz az nagy valószínűséggel a fitymaféked. Ha egyébként végig tudod húzni a bőrt a makkodon akkor nincs szűkületed. Lehet a fitymaféked rövid, de ez még a következő 3-4 évben változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!