Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? 14 éves vagyok és...

Mit tegyek? 14 éves vagyok és azt hiszem fitymaszűkületem van. Ha nin csállva le tudom húzni viszont ha fel van állva akkor nem és ha próbálom akkor még fáj is.

Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 22:37
 1/4 anonim válasza:
valószínűleg tényleg fitymaszükületed van. jobb lesz ha orvoshoz mész vele, mert magától nem hiszem rendbe jön.
2015. márc. 26. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Meddig megy hátra mereven? Lehet-e, hogy a fitymát és a makkot összekötő bőr (a fitymafék) túl rövid és az feszül, nem pedig (vagy nem csak) a fitymád szűk?
2015. márc. 29. 21:21
 3/4 A kérdező kommentje:
állva feljön a gomba alá.és ha húzom tovább már a bőr jön felfelé.
2015. márc. 30. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
hát na, az tök jó és helyes működés, hogy a makkod mögé tudod húzni a fitymád. Ha kicsit tovább húzod (pl. lankadt állapotban ez általában ugye könnyebb) akkor meg észre veheted hogy a felgyűrődött bőr szépen kisimul a fütyiden. Nem kell egyébként teljesen kisomulnia sem lankadtan, sem mereven.
2015. márc. 30. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!