Fiúk, van köztetek a rendszeresen jár pedikűröshöz?
Rendszeresen - havonta egyszer - járok.
Amikor először mentem, egy barátom javasolta, hogy próbáljam ki. Annyira nem volt nagy dolog, hogy "rá kellett volna szánni" magamat. Szépen karban tartja a lábfejet, megmasszírozza, felfrissíti. Jó érzés.
Én csak kipróbáltam.
Nagymamám állandóan járt pedikűröshöz, manikűröshöz, fodrászhoz, és valahogy megragadt bennem a dolog. Olyannyira, hogy egyik kolléganőmet megkértem rá, hogy csinálja meg nekem a lábaimat, amikor van egy kis szabadideje. Nagyon szépen megcsinálta, és felruházott csupa olyan hasznos tanáccsal, amelynek köszönhetően egy napi kevés figyelemmel sokkal kevesebbszer kell a keménybőrt kezelnem a sarkamon, mert azóta sokkal puhább a sarkam. És ez csak az egyik jótanácsa volt, amit megfogadtam, amit viszont az iskola nem tanít, a család se biztos, vagy ha mégis, mivel a család mondja, nem biztos hogy megfogadjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!