Kb.11 éves korom óta rendszeresen maszturbálok rendszeresen (nagyon sokat), nem lesz valami bajom? 16/f
Nagyon sokat maszturbáltam, volt, napi 3x 4x is. Most pár napja abbahagytam, mert rájöttem, hogy ez bűnös élvezet, és abba akarom hagyni.
Lehet valami bajom a sok maszturbálástól? Azthallottam, hogy tinédzserkorban növeli a prosztatarák kockázatát, meg ilyenek. Igaz ez?
Köszönöm a válaszokat!
Második válaszoló: Köszönöm a választ, egy kicsit megnyugtattál.
Első: Kifejtenéd?
A maszturbáció nem okoz prosztatarákot, sem semmilyen egyéb betegséget, és nem is bűn vagy rossz dolog!
Csináld nyugodtan! Ha nem a maszturbáció határozza meg a mindennapjaidat, akkor nincs semmi gond!
Nyugodtan maszturbálhatsz továbbra is. Semmi bűnös nincs benne. Sőt! Segít felkészülni a nemi életre.
Ne állj le vele, hanem folytasd nyugodtan, bátran. Ha háromszor kívánod egy nap, akkor háromszor végezz önkielégítést. Lesz még úgy hogy heti egyszer fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!