Ez aranyér lehet, vagy valami más?
Tavaly tapasztaltam előszőr aranyeres panaszokat. Nem nagyon foglalkoztam vele mert elmúlt. Viszont most az ünnepek előtt egy csomót vettem észre miközben töröltem a fenekem. Nagyon kemény volt tapintásra, kicsit fájt is..nem vérzett. Pár nap alatt a kis fájdalom elmúlt de a csomó még most is ott van. Tegnap lefotóztam és azon az oldalon a végbélnyíláson püffedt , (mint egy lüktető ér a bőr alatt) a csomó melett is. Ha valahova tudok képet feltölteni mutatok. Csak valaki segítsen kitalálni mi ez, 23 évesen szerintem szokatlan. Könnyen székelek , fizikai munkát nem végzek. Egy durva hízásom volt viszont 2 év alatt 30kg.
23/Ffi
Először fájt. Most különösebb problémákat nem okoz, de rostgazdag étrendem van. (Emiatt gyors a székelés is.)
Mutatnék képet de nem tudom hogyan lehet itt.
Tudod az aranyér, az olyan, mint a vélemény. Mindenkinek lehet, de senki sem kíváncsi a máséra.... :-))
De ettől függetlenül, ez aranyér. Sokáig lehet élni vele, de nem érdemes. Rengeteg, napi szintű kellemetlenségeket okoz, megkeseríti az életed, szinte észrevétlenül, és a doki elkerülhetetlen. Proktológusnak hívják az "emberedet". Minél előbb keress egyet. Nem élvezetes a vizsgálat, de közel sem olyan kellemetlen, mint ahogy előadják sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!