Fiuk volt mar valaki urologusnal fitymaszukulet vizsgalaon? Hogyan vegezte?
Tobb kerdesemis van ezzel kapcsolatosan mert nekem is fitymaszukuletem van eleg suljos szerintem es elszeretnek menni orvoshoz de felek kisse es szegyelem is.
1 kerdes Mit mondjak mikor bemegyek?
Hogyan mondjam el a panaszom?
2 Fajdalmase a vizsgalat?
3 Hogyan vegzi pontosan?
4 Ugye csak az orvos van bent egyedul?
Kerlek az valaszoljon aki mar volt ijen vizsgalaton.
Eloreis koszonom.
25 eves vagyok
Felesleges a dokinak hosszasan ecsetelni a dolgot.Ezt még magánrendelésen sem szeretik,még ha fizetsz is érte .SztK ban is ugyan úgy vizsgál,mitől lenne különbség.Legtöbbször az vizsgál magánban is ,aki a délelőttjét az SzTK ban,vagy a kórházban tölti .Aki momdja hogy lankadtan is szorul.azzal különösképpen már nem is foglakozik,ahogy a 10 es írta .Több fiútól kérdeztem,akiknek csak merev állapotában volt gond.MOndták a dokinak ,de csak lankadt állapotban húzatta a bőrt hátra.Írt fel sikositót,lehet haza menni.és tágítgatni.Ami lankadtan hátra megy ,annak mereven is menni kell .Volt 1 fiú aki visszament,hogy nem használ a kenőcs.Na nála álló helyzetben nézte,majd egy pillanat alatt hátra húzta .Be lehet fejezni a kényeskedést,igy kell ezt csinálni,lehet haza menni,ez volt a végszó .
Nagyon kényesek a fiuk,dörmögte még magában .
Bizony nagy fájdalmat éreztem akkor,írta a srác,aki 15 volt.
Bár nem ilyen ügyben mentem, de alaposan megvizsgáltak.
1., Bemész, elmondod mi a baj. Úgy ahogy ide leítad. Szerinted van, szerinted súlyos.
2., Megkér, hogy gatyó letol, majd hátrahúzza neked.
3., Nem fáj a vizsgálat
4., Az asszisztenst orvos és szoba válogatja. Nem lehet előre megmondani. Nekem pont magánban volt legtöbbször bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!