Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszukulet? Ha igen...

Ez fitymaszukulet? Ha igen tehetem meg valamit ellene?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, ha noncs erekciom akkor teljesen hatramegy, ha erekciom van akkor csak felig. Ha igy hatra húzom van esély tagulasra még?
2016. júl. 13. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Ha kezdetlges lehet még tudják kezelni és nem kell műteni, úgyhogy legjobb ha holnap dokinál kezded a napot.
2016. júl. 13. 22:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt meg tudom itthon állapítani hogy kezdetleges? kell kepet is kuldok.
2016. júl. 13. 22:06
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

Végülis nem mindegy? :D Mindenképp doki kell, ezt magadnak nem tudod orvosolni hiába próbálnád tágítgatni, mivel nem megy erekciónál de félig csak-csak, még lehetséges, hogy van rá megoldás,

keress rá gúgliba a teljes szűkületnél épp csak kilátszik a ceruza vége, akkor már csak műtét marad, és csak rosszabb lesz jobb minél hamarabb dokihoz menni

2016. júl. 13. 22:11
 4/10 A kérdező kommentje:
De ez az hogy nem teljes. :)
2016. júl. 13. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Hát de értsd már meg, pont azért kell még most elmenned vele dokihoz, mert nem vagyok benne biztos de azthiszem krémmel kezelhető lehet, de ha nem mész el megpróbálod magadnak tágítani esetleg kireped (most kirázott a hideg brr :D) begyullad csak fokozni fogja a dolgot, és mehetsz is lemetszetni a végét.
2016. júl. 13. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Hàzilag is megoldhato, amennyiben van idod/kedved foglalkozni vele. Példàul nyujtogathatod magadnak, de arra figyelj oda, nehogy merevedés àlljon be, mikor hàtra van huzva a bor. Ugyanis elszorithatja a vérkeringést a makkban. Nekem teljes szukuletem volt, ami ràadàsul rovid fékkel is tàrsult. Mindkettot magamnak oldottam meg. Ha nyujtani kezdesz, csinàld furdés kozben, a meleg viz ràsegit. En papsajtos oldatban tàgitottam.
2016. júl. 14. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

6-os vagyok. Mivel igen sok levél érkezik privàtba - én meg unom ugyanazt mindig leirni - a kérdezo engedelmével kifejtem itt kicsit. Szoval, teljes fitymaszukuletem volt 19 éves koromig, amikor aztàn megoldottam a problémàt. Nyujtàssal, papsajtos oldatban àztatàssal. Frissen szedett papsajtot megmostam, felaproztam és éjszakàra hideg vizben àztattam. Màsnap langyosra melegitve, leszurve, ebbe àztattam a szerszàmot, kozben huzigàltam a bort, mindig csak a fàjdalom észleléséig. Nem tudom màr, mennyi ido alatt lett jo, de nem tartott évekig. Kozben volt nemi életem is, gondolom ez is ràsegitett.

A rovid fékrol: 27 évesen oldottam meg a problémàt. Fertotlenités/érzéstelenités utàn, steril varrotuvel àtszurtam a makk alatt a féket, befuztem egy vékony, de eros horgàszzsinort, majd eros dupla bogot kotottem rà. A plusz zsinort levàgtam, bekentem az egészet természetes koromviràg kenoccsel, majd fityma helyre. Napi szinten tisztitàs, ellenorzés, kenocs. 5ik napon vàgta àt magàt teljesen, kb 3 hétig érzékeny volt. De nagyon jo lett az eredmény. A neten utàna lehet nézni a modszernek: "Tying up the frenulum". Ajànlom az alapos dokumentàlodàst, mielott nekifog bàrki is. Csak sajàt felelosségére, természetesen.

2016. júl. 14. 16:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget!:)
2016. júl. 14. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

Én még csak annyit szeretnék hozzáfűzni a #7-es kommentelő írásához, hogy a "Tying up the frenulum" nagyon valószínű, hogy ugyanaz az eljárás, mint a "fékalávarrás", nekem is így lett megcsinálva, és nagyon szép végeredményt hagy maga után! Hamar megvan, a fék nem azonnal szakad át, hanem azért kell hozzá némi idő (úgy 1 hét kb.), és alatta lehet recskázni is, nem úgy, mintha lézerrel meg szikékkel csinálják, amiknek a látványát nekem már elképzelni is borzasztó volt! A fékalávarrás ezzel szemben szerintem teljesen biztonságos, és hatásosan,szépen megoldja a rövid fitymafék problémát!

Nem tudom, mit akarsz Kérdező, de ha ezzel a módszerrel szeretnéd megoldani a fékedet, szerintem se kísérletezz, ha nem vagy elég bátor és nincs lélekjelenléted sem, mert akkor csak bajt csinálsz, és az azért nem lenne jó.

Nekem szerencsére egy a témában igen tapasztalt szakember csinálta meg, akinek kiemelten hálával tartozom emberséges hozzáállásáért, alaposságáért és a minőségi munkájáért is, mert egyedül nem bírtam volna szembenézni mindazzal,amivel szembe kellett néznem, és amivel végül sikerült szembenéznem és megoldanom!

2016. júl. 15. 01:02
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

14 éves kortól egyedül elmehetsz urológushoz,beutaló nem kell , ha semelyik házi praktika 1-2 hónap alatt sem hozna javulást akkor menj el vele urológushoz.Lehet az orvos szteroidok krémet írna fel.

Meleg vízben minden nap nagyon óvatosan tornáztathatod a fitymád,húzkod hátra,ügyelj hogy semmilyen sérülés ne történjen.

2016. júl. 16. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!