Ez fitymaszukulet? Ha igen tehetem meg valamit ellene?
Végülis nem mindegy? :D Mindenképp doki kell, ezt magadnak nem tudod orvosolni hiába próbálnád tágítgatni, mivel nem megy erekciónál de félig csak-csak, még lehetséges, hogy van rá megoldás,
keress rá gúgliba a teljes szűkületnél épp csak kilátszik a ceruza vége, akkor már csak műtét marad, és csak rosszabb lesz jobb minél hamarabb dokihoz menni
6-os vagyok. Mivel igen sok levél érkezik privàtba - én meg unom ugyanazt mindig leirni - a kérdezo engedelmével kifejtem itt kicsit. Szoval, teljes fitymaszukuletem volt 19 éves koromig, amikor aztàn megoldottam a problémàt. Nyujtàssal, papsajtos oldatban àztatàssal. Frissen szedett papsajtot megmostam, felaproztam és éjszakàra hideg vizben àztattam. Màsnap langyosra melegitve, leszurve, ebbe àztattam a szerszàmot, kozben huzigàltam a bort, mindig csak a fàjdalom észleléséig. Nem tudom màr, mennyi ido alatt lett jo, de nem tartott évekig. Kozben volt nemi életem is, gondolom ez is ràsegitett.
A rovid fékrol: 27 évesen oldottam meg a problémàt. Fertotlenités/érzéstelenités utàn, steril varrotuvel àtszurtam a makk alatt a féket, befuztem egy vékony, de eros horgàszzsinort, majd eros dupla bogot kotottem rà. A plusz zsinort levàgtam, bekentem az egészet természetes koromviràg kenoccsel, majd fityma helyre. Napi szinten tisztitàs, ellenorzés, kenocs. 5ik napon vàgta àt magàt teljesen, kb 3 hétig érzékeny volt. De nagyon jo lett az eredmény. A neten utàna lehet nézni a modszernek: "Tying up the frenulum". Ajànlom az alapos dokumentàlodàst, mielott nekifog bàrki is. Csak sajàt felelosségére, természetesen.
Én még csak annyit szeretnék hozzáfűzni a #7-es kommentelő írásához, hogy a "Tying up the frenulum" nagyon valószínű, hogy ugyanaz az eljárás, mint a "fékalávarrás", nekem is így lett megcsinálva, és nagyon szép végeredményt hagy maga után! Hamar megvan, a fék nem azonnal szakad át, hanem azért kell hozzá némi idő (úgy 1 hét kb.), és alatta lehet recskázni is, nem úgy, mintha lézerrel meg szikékkel csinálják, amiknek a látványát nekem már elképzelni is borzasztó volt! A fékalávarrás ezzel szemben szerintem teljesen biztonságos, és hatásosan,szépen megoldja a rövid fitymafék problémát!
Nem tudom, mit akarsz Kérdező, de ha ezzel a módszerrel szeretnéd megoldani a fékedet, szerintem se kísérletezz, ha nem vagy elég bátor és nincs lélekjelenléted sem, mert akkor csak bajt csinálsz, és az azért nem lenne jó.
Nekem szerencsére egy a témában igen tapasztalt szakember csinálta meg, akinek kiemelten hálával tartozom emberséges hozzáállásáért, alaposságáért és a minőségi munkájáért is, mert egyedül nem bírtam volna szembenézni mindazzal,amivel szembe kellett néznem, és amivel végül sikerült szembenéznem és megoldanom!
14 éves kortól egyedül elmehetsz urológushoz,beutaló nem kell , ha semelyik házi praktika 1-2 hónap alatt sem hozna javulást akkor menj el vele urológushoz.Lehet az orvos szteroidok krémet írna fel.
Meleg vízben minden nap nagyon óvatosan tornáztathatod a fitymád,húzkod hátra,ügyelj hogy semmilyen sérülés ne történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!