Par emberrel irogatok privatban, masok velemenyeire is kivancsi vagyok.
Relativ fitymaszukulet van.
Heges a fitymam.
1.A hegekre valami kenocs/krem. Akarmi
2.Az ilyen kamillateas borogatasokat hogy csinaljam?Dugjam a farkam a poharba xd?
3.Babaolaj hatasos tagitasnak?
4. Furodjek vagy zuhanyozzak? Zuhanyozni szoktam mindig es ugy huzogatom nem a vizalatt. Furdes jobb lenne?
Ezekre kerlek ha tudtok ertelems valaszokat..a legjobban az 1 ES KERDESNEK orulnek.
Sry a helyesirasert..android..
2016. jan. 18. 22:48
1/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám. A hegesedés újra és újra elő fog jönni. Metéltesd magad körbe. Más megoldás nincs
2016. jan. 18. 22:55
2/10 A kérdező kommentje:
A teljes korulmeteles kivan zarva
Az egeszet megakarnam tartani.
Lehetoleg a mutetet szeretnem elkerulni.
Egyepkent nemvagyok benne biztos hogy a heg miatr van beszukulve, es nem valami borbetegseg..
Mer hogy amikor lehuzom tiszta hegcsik korbe az egesz
2016. jan. 18. 23:05
3/10 anonim válasza:
Jobban teszed, ha elmész orvoshoz. Bár így tettem volna annó én is. Szenvedtem vele éveket mire "kinőttem", bár elég fájdalmas kinövés volt. Inkább az orvos. Hidd el.
2016. jan. 18. 23:08
4/10 anonim válasza:
Pontosan tudom, hogy milyen. 3 évig kínlódtam vele
2016. jan. 18. 23:08
5/10 anonim válasza:
Ne küldjétek azonnal orvoshoz ha nem akar. Ha levágják akkor az soha többet nem lesz olyan. Persze azt is meg lehet szokni, de én agyhalált kapnék, ha le kellene nekem. :) Nem baj, ha próbálkozik alternatívákkal. Régen még fiatalon nekem sem jött le teljesen a fitymám, de kinőttem.. nem is foglalkoztam a témával akkor még azt sem tudtam, hogy az jó-e úgy vagy nem. Nem volt ilyen gyakorikérdések és ilyenek..
2016. jan. 18. 23:14
6/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy kinőtted?Ahogy nőt a péniszed vele egyutt elmult a szukulet?
Egyepkent elmennek orvoshoz, ittvan 100meterre Sztk, de elotte rendbe szeretnem kapni egy kicsit 1-2honap alatt, a hegesedes megszunteteset, kicsit tagitgatni, erre akarnak kremeket, babaolaj, es FOLEG A HEGEK idegesotenek..
Nemakarom azt hogy elmegyek dokihoz es "beavatkozas nelkul ez lehetetlen lessz".
Mert panikbeteg vagyok, nem egyszeru szinten. Egy fogorvosnal, meg egy sportovosi, allergia vizsgalaton majd elajulok, akkor kepzeljetek el egy mutetnel.
2016. jan. 18. 23:15
7/10 anonim válasza:
Igen elmúlt magától... Később már le tudtam húzni a bőrt, és most is minden rendben van. :) De anno bele sem gondoltam, hogy baj, hogy nem jön le. (Félig jött csak le úgy emlékszem). Ha elmentem volna akkor orvoshoz biztos más lett volna ..
2016. jan. 18. 23:27
8/10 anonim válasza:
Én is pánikbeteg vagyok. Műtétnél nem lesz para, ha esetleg oda jutnátok. Kérhetsz nyugtatót előtte is, ha úgy kell bemenni, hogy előtte nap már ott kell lenned, ha csak az nap kell menned ott adnak is nyugtatót, ha meg maguktól nem szólhatsz nekik. De műtéteknél ezt szokták, hisz ott mindenki ideges nem csak a pánikbetegek. Milyen ember megy be nyugodtan a műtőbe?
2016. jan. 18. 23:29
9/10 anonim válasza:
El kéne menni az orvoshoz. Már így is eléggé szétbarmoltad a péniszed.
2016. jan. 19. 10:51
10/10 anonim válasza:
Csak durva fitymaszükületet kell metélni,ahol ha merev a pénisz nem tudod a fitymát a makkról lehúzni.Ha az urológus körülmetélét emleget meg kell mondani ezt semmiképp sem szeretnéd,és más műtéti eljárasokat is elmondja ekkor.
A többi esetben van olyan műtét is hogy a fityma megmaradjon,de az is lehet az urológus csak szteroidos krémet írna fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!