Parafimózis? Nah az a lényeg, hogy kb egy hónappal ezelőtt voltam urológusnál és megállapította, hogy parafimózisom van.
köszönöm a válaszod...25 éves vagyok és hát úgy érzem ez a megoldás maradt már csak nekem...kenegetés és egyéb dolgok nem használtak.
csak sok helyen olvasom hogy sokaknak kiszárad és "tönkremegy" a pénisze....ráparáztam eléggé....holnap reggel megyek győrbe a Petz Aladárba..
#1-es: Fékszakadás miatt hogyap.. csába lett TKM? Sima fékszakadásnak magától kellene gyógyulnia, miféle "sok kis szakadás a fitymán" volt neked, mikor a fitymafék szakadt ott el? Milyen eszközzel vágták át a fékedet?
Kérdező: Úgy bírom, ha valaki előbb pecsételi meg a sorsát, és csak aztán kérdez! Ez elég hülye felfogás, mert bárki bármi értelmeset mondana, te már elfogadtad a sorsodat, és beletörődnél, még ha tudnál is rajta változtatni! Miért? Azért, mert döntöttél, pedig lehet, hogy a döntéseden egy esélyt szalasztasz el! Egy hónapod volt az orvos óta, meg még - ha nem is 25 év, de - valamennyi, hogy idejében tájékozódj, kérdezz, keress, felkészülj! Mi az istent csináltál te eddig?? :O
Én legalább hónapokkal korábban kezdtem felkészülni arra, ami azután várt rám, nemcsak fizikálisan, de lelkileg is! Mert erre fel kell készülni, ezt a segítőmtől is jól megtanultam, főleg mert igaza volt!
Még valami: Aki felkészülten vág neki bármily ilyenbe, az nem siet, nem kapkod, de nem is izgul annyira, jobban is tud figyelni az orvosra, célzottabban is tud kérdezni tőle! Miért? Mert felkészült előtte idejébe!
És pont ezért kevesebb kétségbeesett kérdést is ír ki a gyakorikérdésekre, mert hogy az orvosok szinte semmi tájékoztatásra nem méltatnak műtét után, a régi kérdések böngészésére meg nem lesz türelmed! Mert hány meg hány ilyen kérdés van itt? Hányat néztél meg akár csak az itteni kérdések közül?
De mindegy is, ha meg is néztél,... te nem fogsz okulni belőle, mert a kérdésed világosan elárulja. Mert okos ember a másik hibáján tanul! És erre te is képes lettél volna, mint bárki más, aki nem műtét után idegeskedik, kapkod, gondolkodik, agyal, esdekel segítségért, hanem előtte használja azt, amivel a Jóisten is megáldotta!
Mindezek ellenére kitartást kívánok a műtétedhez, ha belevágsz kérdező, és felelősségteljesebb gondolkodást az Élet más területeire egyaránt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!