Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ennek az oka? Van rá...

Mi lehet ennek az oka? Van rá valamilyen krém vagy gél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves srác vagyok és lenne egy problémám. 1-2 hónapja jelentkezett először, hogy a végbélnyílásomnál lett egy olyasmi képződmény,mint egy szemölcs,csak pirosas-fehér. Akkor elkezdett fájni,ami már ha csak sétálnom kellett akkor is jelentkezett. Ami a legrosszabb, hogy még genny is jött belőle vagy valamilyen váladék,aminek olyan szaga volt mintha becsináltam volna,hol erősebb hol gyengébb,kis mennyiségben,szóval nem ázik át a nadrágom meg ilyenek. Kb 3 napig volt így,utána elmúlt és most úgy érzem mintha megint jelentkezne a kezdeti fázisban,még csak érzem, hogy nincs minden rendben. Mi lehet ez? Teljesen normális életet élek,hetero vagyok,nem érintkezik semmi a végbélnyílásommal. (Amikor wc ültem és nagy dolgomat végeztem vérzett is egy kicsit)

2010. máj. 3. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nincs mit, ha meg is fogadod a tanácsokat, amit kaptál!

Örülök, hogy belátod, mit veszíthetsz, ha tovább vársz a megoldással.

Ha voltál a dokinál, akkor írd meg mit állapított meg, a vizsgálatot (mit és mivel, hogyan vizsgált) és annak körülményeit, vmint a kezelési módról, mert ez egy ritka téma, és úgy glom vannak még hozzád hasonlóan félő emberek, akiket a dolog foglalkoztat, és elveszettnek érzik magukat a megoldást illetően. Sztem így nekik is lehetne segíteni utat mutatni, amennyiben megosztod velü(n)k tapasztalataidat.

Üdv: EE

2010. máj. 4. 11:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Mindenképp! Ha túl leszek rajta akkor írok!
2010. máj. 4. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!