Szánnál rám 1 percet és elolvasnád kérdésem? Létezik rá valamilyen gyógymód/krém stb?
Az lenne a problémám, hogy nagyon nagyon lila alul a szemem tudom, hogy ott a legvékonyabb a bőr de mit lehetne ezzel tenni mert így úgy nézek ki, mint aki kialvatlan/drogos lenne
köszönöm
Szia! Bocsi az OFF-ért de pont ugyanez a problémám, oylan a fejem, mint egy drogosé a szemem miatt... :S
Most olvastam az újságban, hogy ilyen oxigénkezelés, amitől tök jó meg fiatal, meg nem lila lesz az arcod.. de hát ki tudja... :D
köszönjük szépen
nincsenek veseproblémámim, igazából egyetemista vagyok és állandóan gép elött vagyok (sajnos) de ez a munkám is (informatikus vagyok) szerintem ez is nagyban befolyásolja csak ha létezne rá valami krém vagy házi patika ami halványítaná és tud is valaki ilyet rá és megírná azt nagyon megköszönném mert ez így már kellemetlen is úgy nézni mindig a másik szemébe hogy tudom hogy drogos fejem van:P
mégegyszer köszönöm a segítő választ
Sajnos én sem válasszal jelentkezem. Nálam is ez van.
Világ életemben ilyen volt, a vérképemet mindig dicsérték az orvosok. Veseproblémám sem volt soha, bár azt célzottan nem is vizsgálták, tudtommal.
Balerina javaslatát majd kipróbálom.
Egyébként a szoli tényleg segíthet, csak az a baj, hogy én féltem a szemem, és csak szemüvegben szoliztam eddig, az pedig csak kiemeli, hogy a szemem körül más színem van. :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!