Mi lehet ennek az oka? Van rá valamilyen krém vagy gél?
Sziasztok!
21 éves srác vagyok és lenne egy problémám. 1-2 hónapja jelentkezett először, hogy a végbélnyílásomnál lett egy olyasmi képződmény,mint egy szemölcs,csak pirosas-fehér. Akkor elkezdett fájni,ami már ha csak sétálnom kellett akkor is jelentkezett. Ami a legrosszabb, hogy még genny is jött belőle vagy valamilyen váladék,aminek olyan szaga volt mintha becsináltam volna,hol erősebb hol gyengébb,kis mennyiségben,szóval nem ázik át a nadrágom meg ilyenek. Kb 3 napig volt így,utána elmúlt és most úgy érzem mintha megint jelentkezne a kezdeti fázisban,még csak érzem, hogy nincs minden rendben. Mi lehet ez? Teljesen normális életet élek,hetero vagyok,nem érintkezik semmi a végbélnyílásommal. (Amikor wc ültem és nagy dolgomat végeztem vérzett is egy kicsit)
Hali!
Segíteni szeretnék, Pajtás!
Nagy vszséggel túl erősen préseltél a vécén a "nagytrónon uralkodás" közben, aminek az lett a következménye, hogy felszakadt a végbeled belseje, amely gyakorlatilag egy papírvékony nyálkahártya, és tele van kapillárisokkal (hajszálerekkel), így a környezet tehát elég vérbő. Ezért tud bármilyen végbélkúp tartalma pillanatok alatt felszívódni és a véráramba kerülni. (pl. lázcsillapító, gyulladáscsökkentő... stb.)
Azonban a felsérült végbélnyálkahártyafal kitüremkedik a végbeleden xtül, és mivel ez amúgy is nehezen gyógyul, de még nem kezdted el kezelni, így elkezdett elfertőződni. Ennek a szagát érzed akkor, amikor a sérülés helye váladékozni kezd (genny?), amelynek szagát úgy írtad le "mintha becsináltál volna".
Igen, igaza van az elsőnek... ez az aranyér.
Addig ne kend be SEMMIVEL, amíg orvos nem látta. Nem lesz kellemes, de menj el az urológus szakorvoshoz, aki meg fogja vizsgálni a bajodat, esetleg végbéltükrözésre is szükség lehet, nem tudom... de MENJ EL, ÉS VIZSGÁLTASD MEG, mielőtt szeptikussá válik és vérmérgezést kapsz!!!
<:-O Nem viccelek! MENJ EL, A SAJÁT ÉRDEKEDBEN!!!!
Üdv: EE
Köszönöm,tényleg!
Szóval ha még most amíg nincs baja, nem vérzik és most nincs is szaga, ilyenkor a már említett kenőccsel csak bekenhetem egy kicsit hogy megelőzzem az esetleges gyulladást..nem?
Ha mennék akkor magánklinikára mennék,de az drága,olvastam hogy az első vizsgálat 10.000 ft, nem engedi a melóhelyem sem hogy 1 hetet kihagyjak,hátha a kenőcs elég...Vagy ne kisérletezzek?:S
Hali ismét!
Az előbb úgy glom, elég világosan egyértelműsítettem álláspontomat arról, mit is kellene tenned és miért!?
Még ha most nincs is baja (vagy legalábbis ezt hiszed, mert mjuk nem érzed...) -- nem vérzik és most nincs is szaga, -- is menj el és vizsgáltasd ki urológussal, ÉS NE KÍSÉRLETEZZ!!!
Gyakori hiba, és nagy hülyeség egy ennyire komoly probléma ill. annak gyanúja esetén az, hogy azt hisszük: most minden rendben van, nem kell semmit sem csinálni vele, csak békén hagyni, kísérletezni olyasmivel, ami másnak bejött, DE NEKED már NEM BIZTOS, hogy be fog. Gondolj bele, mi van akkor, ha vmely hatóanyagára érzékeny vagy annak a kenőcsnek? Mi van, ha a gennyedzést fertőzés okozta, ami most lappang, mert nem ad jelet magáról, arról, hogy ott van, de attól még ott van!? Akkor szted magától elmúlik ez az egész? Hidd el, NEM FOG, az aranyér MAGÁTÓL NEM MÚLIK EL! :-o
>:-O Ne azzal foglalkozz, hogy most hova mennél, hanem azzal, hogy mielőbb megnézesd egy urológus szakorvossal, és ne kifogásokat meg kiutakat keress az alól, amin át kell esned, és ha tovább vársz vele, annyira fájni fog előbb vagy utóbb, mert elfertőződik, hogy nemhogy 1 hetet, de nem tudni mennyit kell hiányoznod a szepszis miatt, és a kialakult baj kezelése már nem 10.000,--Ft lesz...
Nem kéne inkább MEGELŐZNI a bajt, minthogy kezelni kelljen? Nem jönnél ki így talán anyagilag is jobban, minthogy vársz tovább, míg rosszabb nem lesz?
Nem kéne inkább SZEMBENÉZNED A PROBLÉMA FŐOKÁVAL méghozzá IDŐBEN (és) EGY TÜZETESEBB VIZSGÁLATTAL?
Ha tiszteled önmagadat, és becsülöd a saját egészségedet, akkor EZ TOVÁBB NEM KÉRDÉS!
(:-O Szóval MENJ EL az urológushoz, ÉS VIZSGÁLTASD KI A BAJODAT IDŐBEN ÉS ALAPOSAN A SAJÁT ÉRDEKEDBEN, ill. fejezd be a kifogáskeresést, ha jót akarsz magadnak. (Én hiába akarnék, ha te nem... o.O)
Üdv: EE
Köszönöm a válaszokat, rendben, igazad van EE!
Kösz a fejtágítást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!