Ez így biztosra mondható? Vagy keressek másik orvost is?
Kb 1 hónapja kellett szednem arcüreggyulladásra ilyen "lóbaszo"(3szemes) antibiotikumot.
Rá 1hétre elkezdett néha csípni mikor pisiltem. Illetve az egész hugycsovem szúr ha picitmegnyomom.
A héten csináltak egy vizelet labort, az negatív lett. Azt mondták bőrgyógyászat.
Ott a nő meg sem nézett csak felírt candisys-t(2hétig, heti 2-t) nekem is meg a barátnőmnek is.
Illetve azt mondta hogy ha nem múlik el akkor menjek vissza es tenyészteni.
A kérdésem az lenne hogy keressek egy másik orvost? Vagy legyen az amit ő mondott?
Húgycső normál flóra? Tényleg?
Előfordulhat, hogy nem fogyasztottál elég folyadékot, és az antibiotikumod esetleg olyan volt, ami a vizeletedben bekoncentrálódik, és a belső hámot kikezdte, ami kedvezhet a felszálló fertőzéseknek. Használd amit ajánlottak, ha nem múlik el, menj vissza. Nem véletlenül ezt írták fel, valószínűleg hatni fog.
hát jó, de most csak így? hogy meg sem néz meg semmi, csak anyit hogy mondtam neki hogy antibiotikum után? (amúgy Azi Sandoz 500mg-volt)
Ráadásul barátnőmnek is kiírt egy ugyan olyan doboz olyan gomba elleni bogyót. (ami ráadásul nem is olcsó, van vagy 3000Ft/doboz, nah mind1)
Szóval akkor mind a 2 dobozt váltsam ki, az egyiket szedessem be vele másikat én, és akkor ha nem múlik, akkor mehetek vissza, illetve kezelés után barátnőm nődokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!