Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik gyakorolják az incesztet, mit mondanak, miért teszik? Egyszerűen bejön nekik a másik, és nem érdekli őket, hogy ki az, vagy van valami racionálisnak is mondható indokuk mellette?
17:52-esnek: incest = vérfertőzés, vérfertőző kategóriába eső szexuális kapcsolat
Egyébként sajnos, nem tudom, miért teszik. Talán akad a könyvtárban a közeledben valami ilyen témájú könyv, több is, pszichológiai szempontból. Nézz utána, az megbízhatóbb forrás, mint találgatni, mi lehet az ok.
most épp nem könyvtárban vagyok
és személyes véleményekre lennék kíváncsi (akár gyakorlótól is), nem tudományos kutatásra
Vegyünk egy példát...van egy férfi és egy nő, testvérek. Ha születésüktől kezdve együtt nőttek fel, testvéri szeretet van köztük, amiben nincsen szexuális vonzalom. De ha mondjuk elválasztva éltek, és egy nap találkoznak, akkor ez a vonzalom előjön, csak éppen a szexuális része. Ezt le lehet vetiteni a unokaöccs-húg-nagybácsi-nagynéni közti szerelemre is. Vagy csak egyszerűen nem tudják, hogy rokonok. De sztem amig nincs a kapcsolatból gyerek, addig nem veszélyes.
(egy érdekesség: 1700-ban a Habsburg család spanyol ága a vérfertőzés miatt halt ki. II.Károly, az akkori spanyol király, hihetetlenül fogyatékos volt. Mert ugye a családban akarták tartani a pénzt,igy ott tudatosan házasitottak össze akár testvéreket, uncsitesókat is. I.lipótnak nem véletlenül a "teveszájú" volt a beceneve..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!