Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Járt már valaki rajtam kívül...

Járt már valaki rajtam kívül úgy, hogy fitymaszűkület miatt nem indult be a szexuális élete?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam azon, hogy miért van, hogy 24 éves koromra még egy lánnyal se feküdtem le, és azt hiszem, rájöttem a válaszra. Tudat alatt mindig is féltem a szextől, de az nagyon későn tudatosult, hogy miért. A fitymaszűkületem miatt csak maszturbálni tudtam, és párszor, amikor jobban megpróbáltam hátrahúzni, belenyilallt a fájdalom. Egyszer egy szakember azt mondta nekem, hogy az ilyen fájdalmas első alkalmak könnyen bevésődnek, reflexszerűvé válnak, ez akár merevedési zavart is okozhat, hisz a test igyekszik elkerülni a fájdalmat. Ezt azóta megműttettem, csakhogy az a gond, hogy továbbra se tudom annyira hátrahúzni a bőrt, hogy élvezhessem a szexet, ez kiderült egyszer, amikor egy lány kézimunkázott velem. Csak akkor tudok elmenni, ha magamnak csinálom, mert marokra fogva és hátrahúzva a bőrt belenyilall a fájdalom. És nyilván azért vártam ezzel annyit, mert szégyelltem, illetve, nem tudtam róla sokáig. Járt már valaki így rajtam kívül? El lehet kezdeni még ezek után egy normális nemi életet, ha még egyszer megműttetem?
2016. nov. 17. 23:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, miert ne lehetne?

Ne a maszturbaciobol indulj ki. A noi hüvely teljesen mas erzes. Nem csuszik annyira hatra mintarokra fogva kezimunka kozben. Ott plane az elejen inkabb a tudat es az ossz hatas dominal. De menj orvoshos es ha kell mutesd meg. Javaslom a kezimunka helyett az erzekibb jatekokat.

2016. nov. 17. 23:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy menj el az orvoshoz. Helyre hozzák, és 24 évesen még fiatal vagy. Ne rinyálj hanem orvos, és utána élvezd az életet. Nem 60-70 éves vagy...
2016. nov. 17. 23:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert, mint már írtam, voltam orvosnál. Hiszen egyszer már megműtöttek. Most hosszabb ugye a "fék", a frenulum, de ha feláll, akkor még mindig lefele görbül a makk, és ha kicsit jobban húzom, rögtön fáj. Pl. belegondolni is rossz, mennyire fájna, ha hátulról csinálnám egy nőnek.
2016. nov. 18. 10:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kell újra elmenni, és megcsináltatni normálisan!

Magától ez nem fog soha megjavulni.

Minél idősebb leszel annál több időt vesztegetsz.

2016. nov. 18. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, ha nem probaltad? Ne belegondolj. Menj el orvoshoz. Max megmutik megegyszer. aztan egy megerto tars mellett nem kell mindjart durr bele bumm ot jatszani. Lehet sot, kell is azt eloszor ovatosan..
2016. nov. 18. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Velem ugyanez volt. Féltem a fájdalomtól, nagyon zavarba voltam és szégyelltem magam és a fitymám sehogyse akart hátrajönni, de én először nem műttettem meg, de tele voltam félelemmel!Aztán lett egy barátnőm és ő fontosabb lett az életemnél, ezért cselekedtem, kutattam-olvastam, kerestem a témában kompetens embereket, akik tanácsai sokat segítettek nekem abban hogy ez a helyzet megoldódjon, de úgy hogy ne járjak rosszul és maradjon is fitymám, meg a barátnőmet is boldognak tudhassam!:) Ja és ne is kelljen velem többé!:D
2016. nov. 18. 14:14
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Velem ugyanez volt. Féltem a fájdalomtól, nagyon zavarba voltam és szégyelltem maga
2016. nov. 18. 14:15
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Velem ugyanez volt. Féltem a fájdalomtól, nagyon zavarba voltam és szégye
2016. nov. 18. 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez nemigaz! Még 2x küldi ez ez a fos mobil hibásan ezt a hozzászólásomat!

A #6os kommentem vége hibás, javítva erre:

*Ja és ne is kelljen félnem többé!:D

(Nagyon örülök hogy velem kel most már egyre gyakrabban a barátnőm!:D)

2016. nov. 18. 14:32
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Körülmetélnek és 3 hónap múlva már fenékbe is küldheted 😄😄. Lényeg. Ne félj. Ettől csak jobb lesz ;)
2016. nov. 18. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!