Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszükület? 14/F

Fitymaszükület? 14/F

Figyelt kérdés

Lankadt állapotban könnyedén lemegy, merev állapotban meg nehezen, fájdalmasan de lejön.

Ez fitymaszükület? Ha igen hogy lehetne megoldani körülmetélés nélkül?

2016. nov. 13. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Nagy eséllyel megúszhatod a körülmetélést. A korod miatt van esély rá hogy tágulni fog. Meleg vízben tornásztasd, és mindenképp tartsd tisztán.
2016. nov. 13. 09:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2016. nov. 13. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Mivel a makk mögé tudod a fitymád húzni akkor is ha merev a péniszed így valószínűleg enyhébb fitymaszűkületed lehet csak,ezt akár házilag is tudod kezelni.Minden nap meleg vízben tornáztasd a fitymád és javulást vehetsz észre.Ha pár hónap alatt se javulna akkor 14 éves kortól már egyedül is elmehetsz urológushoz,tb kártyát és személyitt kell vinni és valószínűleg krémet ír majd fel.
2016. nov. 13. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ilyen miatt metéltettem magam körül. Én nem bántam meg :)
2016. nov. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!