Fitymaszűkület mennyire menthető?
Ha 15 évesen bemegyek az urulógiára azt állítva hogy fitymaszűkületem van akkor komolyan vesznek?
De nem tudom eldönteni szükséges-e mert a makkomon félig feljön a bőr valahogy nem leherne annyira kitágítani hogy akkor is lejöjjön rendesen ha fel áll?
Komolyan vesz az orvos.Lehet első neki futásra szteroidos krémet ír fel,ha a műtétet javasol akkor hallgasd végig de légy észnél mert sok körülmetélés párti,ha ezt javasolná mond meg ezt szeretnéd elkerülni és akkor olyan műtétet javasol amivel a fitymád megmarad,hisz nem hiába van az itt.
Ha műteni kell a műtét időpontjában meg tudtok egyezni,jobb szünidőre tenni,mert 4-6 hét a gyógyulási idő,az első 2 hét tud kellemetlen lenni,meg ott szülői hozzájárulás is kell.
Meleg vízben a fitymád megprobálhatod tornáztatni,pár hónap alatt javulást vehetsz észre
Hali! A fitymaszűkületre nem csak a műtét a megoldás. Többféle termék is van, amelyek a bőrnyújtás elvén működnek. Van közöttük sok bizonytalan cucc, de az egyik szett segített nekem is.
Két hét, és volt nincs szűkület.
Az eljárás egyébként nem új. A plasztikai sebészek is használják számos esetben. A mamámnak megégett az orra vége. Elég csúnya volt. A környező bőrt megnyújtották, ráhúzták az égési sebre és összevarrták. Alig látszik a helye.
Szóval, nem hülyeség, amit a bőrnyújtásról írnak. De nagyon ésszel kell csinálni. Kevés a biztonságos eszköz.
Persze, sokan mondogatják, hogy mindenkinek az esete más és más. Ha így van, akkor miért metélnek mindenkit körül? Az mégis működik mindenkinél?
És a bőre nem nyúlik mindenkinek?
Bőrnyújtás okosan, és volt nincs szűkület. A nagyon súlyos eseteknél nem biztos, hogy működik, de egyébként sima ügy.
A novoglan cucc pl. ilyen. Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!