Ez a nyugtató okozhat merevedési zavart, és ha igen akkor egy másik szerrel ezt kilehetne lőni?
Tehát önmagában nem magammal van problémám, és nem is a testemmel (vagyis hát ami néha zavar, hogy esetleg beégek) nyilván a média is tehet róla, de méretekben igazából átlag vagyok 16 cm.
A kiváltó okokat is tudom, eddig elég sok partnerem volt és hát becsúszott szó szerint nimfó mániás-frigid csaj akit egész egyszerűen képtelen voltam kielégíteni, és ez eléggé szétcseszte az önbizalmamat ilyen téren.
És most is van egy csaj aki hétvégén jön hozzám, és kicsit félek a dologtól mármint ,hogy nem fog menni úgy ahogy tervezem + ott vannak a mindennapi stresszek eléggé, és ezért nyugtatót szoktam szedni napi 1-2 0,5 mg-s frontint aminek elméletileg lehet mellékhatása a merevedési zavar.
Viszont van nálam egy csomag Kamagra Gold 100 amit azért szereztem, hogy kicsit vissza álljon az önbizalmam...egyszer próbáltam sajnos részegen, és csak részleges, de majdnem teljes merevedést értem el vele. mivel a pia meg annak a hatását veszi kicsit vissza...
Úgy önmagában a szervi bajt nem tartom valószínűleg, mert ha magamnak csinálom akkor okés a dolog...de kicsit a tököm telle van ezzel a dologgal :/
Szóval szerintetek, ha beveszek egy szem nyugtatót+kamagrát akkor is hatna??
Vagy tartsak egy szünetet a nyugtatóval, és cigarettával?? (akkor is bevenném a kamagrát) szóval nem tudom eléggé gázos a téma nekem, mert tudom hogy leki eredetű...
Viszont, ha nem veszem be a nyugtatót akkor meg lehet stresszes leszek-.-
Szóval mi lehetne a megoldás?? Orvoshoz még nem akarok menni a problémával, mert azóta voltam csajjal akivel eddig még csak petting volt, de nem volt gond...szóval azt sem tudom mivan velem igazából valaki tudna segíteni? Tényleg akinek van tapasztal legalább egy pici ebben a dologban legyen szíves az írjon.
24f
a nyugtatót cseréld le nagy dózisú multivitaminra kiegészítve minimum 250mg magnéziummal.
szóval napi legalább 350-400mg magnéziumot egyél,az rendbe teszi az idegrendszeredet természetes módon.
gyógyszert meg ne szedj,vagy viseled a következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!