Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a fitymaszűkület?

Mi a fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A fitymaszűkületről akkor beszélünk, amikor a bőr a makk körül feszes és nem lehet szabadon hátrahúzni.
2010. ápr. 27. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:

előzőhöz:

amikor merevedésed van

2010. ápr. 27. 22:17
 3/6 anonim válasza:
nekem már volt és én hülye 8 évet vártam a mütétre de megbántam ajánlom ha valakinek van ne várjon menjen el urulogushoz és mütesse meg magát...
2010. ápr. 28. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljes körülmetélés volt és én meg annak a következményeitől szenvedek... ha gyógyítani kell, akkor krémmel, bemetszéssel, plasztikával, részleges metéléssel kell, hogy minél több megmaradjon a fitymából. A teljes körülmetélés gáz :(
2010. ápr. 29. 11:35
 5/6 MrQ válasza:

Az, hogy nem tudod hátrahúzni az azt jelenti, hogy egyáltalán nem, vagy csak azt, hogy csak egy kicsit tudod?

Én ha nem áll fel akkor simán hátrahúzom, ha feláll akkor viszont nem tudom lehúzni a makkról, de éppenhogy nem! az baj?

2010. aug. 11. 21:03
 6/6 anonim válasza:

Üdv All!

13 éves vagyok és tudni szeretném azt,hogy nekem fityma szűkületem van-e.Lenyugodott állapotban a péniszemen fel tudom húzni ,de nagyon ritkán kicsit fájni szokott(de csak nagyon kicsit),merev állapotban még nem próbáltam felhúzni,de ha ott már fáj akkor gond van?A válaszokat előre is köszönöm.

2010. okt. 23. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!