Ti hogy szoktatok zuhanyozni a nyílvános zuhanyzókban?
Megmossátok a makkotokat is?
Hogy mentek el a zuhanyzóig?
Nemzavar ha bámulnak?
Nemet és kort is írjatok!
Köszőnöm!
Meg.
Lábamon, törölközőben.
Nem bámulnak.
32/f
(azzal ugye tisztában vagy, hogy csak a hímeknek van makkjuk?)
20 vagyok
Meztelenül megyek be a makkom megmosom meg a seggem is és nem zavar ha néznek
Boxer vagy törölköző,esetleg fürdőgatya van rajtam amíg a zuhanyig elmegyek,a helyszínről függően(uszodai zuhany pl)és ott veszem csak le.
A legtöbb helyen van válaszfal és csak hátulról nyitott a zuhanyzó ha valaki bámulna a segem látná maximum,meg a fallal szemben,a rózsával szemben tusolok,szóval hátulról látná csak aki nézegetni akarna.Ja és mivel nem igazán látnak persze hogy megmosom a makkon hacsak nem arról van szó hogy uszodai fürdőzés után veszek egy leöblítő jellegű zuhanyt.
Amúgy aki szégyenlősebb az is tud úgy zuhanyozni hogy maximum a fenekét lássák ha valaki nézegetni akarna mégha nem is lenne válaszfal,mert akkor is séta törölközőben a zuhanyig,ott gyorsan elkapni,zuhanyrózsával,fal felé fordulva beállni minden megoldható.
Én is boxerban/törülközőben/fürdőnadrágban megyek a zuhanyzóig (helytől függően) és ott kiválasztom a legtávolabbi, legeldugottabb, legsötétebb zuhanyt (ha nincs válaszfal, akkor is a legszélsőt) és ott vetkőzök le gyorsan, be a tus alá fal felé fordulva és ott gyorsan, de mindent megmosok, majd a fülkében (odáig törülközőben megyek) felöltözök. És de, nagyon zavar, ha bámulnak.
22/F
Uszodában a zuhanyzóba fürdőgatyába megyek, ott veszem le a gatyát. A makkom mindig megmosom. Nem szoktak bámúlni, bár nem is érdekel nagyon, nem szorongok ilyen helyen.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!