Ha fürdőben vagyok, és elmegyek zuhanyozni a közös fürdőbe, akkor mindig feláll a péniszem. Akkor is, amikor simán csak a piszuárhoz megyek, vagy épp öltözni. Miért van ez, hogy lehetne lecsillapítani picit a kiskakast?
Példa: Megyek zuhanyozni és már egyből elkezd áléni, és ott vagyok a zuhanyrózsa alatt merev fütykössel, és engem néz a 70 éves bácsi, és
a velem egykorú gyerekek.
Tudat alatti sexuális izgalon jön létre .Ezt maga helyszin okozza ,mert láthatóvá válik a tiéd is .
A 70 éves visszagondol a multra,a veledkorú meg hasonlija az övét a tiédhez.
Serdülőkorban egyébként is gyakoriak az akaratlan merevedések. A meztelenség és a hormonok ezt váltják ki nálad.
Legközelebb ha a zuhanyzóban előfordul, próbálj valami másra koncentrálni és engedj magadra egy kicsit hűvösebb vizet! Remélhetőleg így majd gyorsabban lecsillapodik az a kiskakas... :)
Nem tudom masztizol-e,gondolom igen.
Szerintem többször kéne,és akkor meg szokja ,hogy csak bizonyos eseteknél áll fel
ja ha 13 vagy mindentől feláll, majd egy idő után nem csinálja, a serdülőkor része, mindenki átesik ezen akinek nincs szervi impotenciája
neked nincs :)
nem kell szégyellned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!