Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek? 13 évesen bicikliz...

Mit tegyek? 13 évesen biciklizés közben megcsavarodtak a heréim és sajnos ki kellett venni őket.18 vagyok de még mindig úgy nézek ki mint egy 14 éves. A farkam sem nőtt. Mit tehetek? 18f

Figyelt kérdés
a pótlását megoldották műherével, és hormonokat is kaptam, de azokra nagyon rosszul reagáltam. dühkitöréseim voltak nagyon sokat híztam és anyu azt mondta akkor hogy elég, az orvosok nem akarták de anyu az anyukám és én sem akartam tovább szedni. Azonban most úgy nézek ki mint egy 13-14 éves. az durva az egészben h menthető lett volna a herém, de nem szóltam, titkoltam, fájt nagyon, és sajnos mire 14 évesen kiderült addigra elhaltak már... van lehetőségem valaha is kapcsolatra valakivel? a helyzet az, hogy pl míg a korombeliek már mással foglalkoznak nekem az érdeklődési köröm sem változott, de sajnos tudom h otthonról el kell mennem majd nemsokára, koliba egyenlőre, és nem tudom mit fogok csinálni, ugyanis nem maradhatok örökké egyedül... a szex meg nem érdekel...
2016. okt. 3. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy túl sok hormont kaptál? Tesztoszterontól hogy lehet elhizni?
2016. okt. 4. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!