Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos buza vagyok, bármennyire is szeretnek nem az lenni, nem tehetek ellene semmit?
Figyelt kérdés
Ez akárhogy is, továbbra is deviancianak tartom.2014. júl. 18. 01:06
1/22 anonim válasza:
Lassan itt az aratás ideje. Húzd meg magad.
3/22 anonim válasza:
Volt olyan idő, amikor az ilyen embereket bezárták vagy kasztrálták. Akkor neked is le lenne a gondod róla, látod. ;)
4/22 anonim válasza:
És most mi is a kérdésed? Hogyan legyél hetero? Sok gyakorlással...
Na jó, csak vicc volt, a legtöbben nem változnak meg, itt vam egy elborult kommentelő, aki azt állítja, hogy Jézus hatására heteróvá vált, de ő egyedi jelenség.
5/22 A kérdező kommentje:
1es te most tényleg megfenyegettel? Te szánalmas paraszt
2014. júl. 18. 01:21
6/22 anonim válasza:
Hát ha búza vagy, akkor a búzaföldeken veszélyben vagy...:-) ha csak szimplán meleg vagy, akkor nincs ilyen gond. :-)
7/22 anonim válasza:
Első vagyok. Nem állt szándékomban, csak közöltem veled, hogy Augusztus elején általában megkezdik az aratást.
8/22 A kérdező kommentje:
Bármit és bárkit feláldoznék hogy ne legyek ilyen, de sajnos ez nem áll módomban, Isten egy szadista állat, mindent el vett
2014. júl. 18. 01:40
9/22 anonim válasza:
Bocs, hogy ilyet kérdezek, de ez miben nyilvánul meg? Próbáltál már barátnőt szerezni? hozzáérni a nőhöz? nem izgat fel egyáltalán?
10/22 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy könnyebb lesz az élet miután bevallod magadnak, de ez k***a nagy hazugság, ha ez normális állapot lenne miert teremtett volna férfit és nőt?
2014. júl. 18. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!